به گفته مدیر کل نوسازی مدارس استان کرمان 30 درصد از فضاهای آموزشی کرمان نیاز به بهسازی و تقریبا ۱۰ هزار کلاس درس احتیاج به مقاوم سازی دارند.
واعظی نژاد گفت: ۳۰ درصد مدارس استان تخریبی هستن که از این تعداد، ۱۸ درصد آنان باید تخریب و بازسازی شوند و۱۲ درصد از این مدارس نیاز به مقاوم سازی و بهسازی دارند.
وی با اشاره به اینکه سال گذشته الویت به مدارس خشت و گلی داده شد که ۸۰ کلاس درس در سراسر استان تخریب وبازسازی شد، افزود: ولی امسال فضاهای مورد نیاز آموزش وپرورش و۹ پروژه مد نظر دیگر، در صدد مقاوم سازی ونوسازی هستند.
مدیر کل نوسازی مدارس استان کرمانبا ابراز امیدواری بیان کرد: با تکیه به اعتبارات اختصاص داده شده اخیر، امیدواریم تا یک ماه آینده این پروژهها شروع به بهره بردای شده و برای سال تحصیلی ۹۹ تحویل داده شوند.
وی به برقراری عدالت آموزشی در سراسر استان اشاره کرد و تصریح کرد: برقراری عدالت آموزشی از مهمترین الویتهای ما بوده است که بر همین اساس از این تعداد ۹ پروژه، مدارسی که بحرانیتر بودند به صورت پراکنده در جنوب کرمان، شرق استان و تعدادی محدود هم در مرکز، تخریب و بازسازی می شوند.
واعظی نژاد گفت: تقریبا ۷ هزار دانش آموز در مدارس ناحیه یک استان و ۶ هزارو ۴۰۰ دانش آموز در مدارس ناحیه دو کرمان، دانش آموز افاغنه تشکیل میدهند.
وی با بیان اینکه یکی از مهمترین دلایل 2 شیفته کردن مدارس اللخصوص در مرکز استان، کمبود فضای آموزشی است، عنوان کرد: از دلایل دیگر میتوان به بحث مهاجرت خانوادهها به مرکز، مسائل اقتصادی وبودجه خانوادهها از روی آوردن به مدارس دولتی و افزایش دانش آموزان افاغنه و… از طبعات افزایش دانش آموزان در 2 شیفته شدن مدارس شهر کرمان است.
[…] اینکه باید تلاش کنیم تا فعالیتهای خیرین در زمینه ساخت مدارس در سامانه نوسازی ثبت شود، گفت: بر اساس مصوبه دولت و […]