ملی‌پوش کرمانی پاراتیروکمان:


کادر فنی فعلی پاراتیروکمان بماند، خداحافظی می‌کنیم

شهریورماه بود که کاروان ایران از پارالمپیک پاریس بازگشتند. علی‌سینا منشازاده ورزشکار کرمانی رشته پاراتیراندازی یکی از ورزشکاران اعزامی از استان کرمان بود که پس از بازگشت در مصاحبه‌ای که در فرودگاه با «کرمان نو» داشت ناراحتی خودش را از کادر فنی تیم ملی ابراز کرده بود. او در آن مصاحبه از اشتباه کادر فنی در مسابقه و اینکه تمام زحمات چند سال اخیرش هدر رفته بود و مدال پارالمپیک را از دست داده بود گلایه کرده بود، حالا منشازاده در مصاحبه‌ای که با تسنیم داشته گفته:«اگر کادر فنی فعلی پاراتیروکمان بماند، خداحافظی می‌کنیم.»

علی سینا منشازاده ملی‌پوش پاراتیراندازی با کمان، درباره آخرین وضعیتش پس از حضور در پارالمپیک ۲۰۲۴ پاریس اظهار داشت: یک ماه و نیم است که آمده‌ام و در این مدت استراحت کرده‌ام و به‌زودی تمرینات را آغاز می‌کنم. سطح مسابقات پارالمپیک خیلی بالا بود. من هم خیلی آماده بودم، اما روی یک اشتباه که کادر فنی ناخواسته انجام داد، مسابقه را از دست دادم. برای رنگ مدال می‌جنگیدم، اما یک ناکارآمدی باعث شد مسابقه را به طرز عجیبی از دست بدهم.

او ادامه داد: پس از کسب مدال طلا در بازی‌های پاراآسیایی هانگژو، شرایط خوب بود؛ به‌طوری‌که که از فروردین به بعد به مدت دو تا سه هفته در ماه در اردو بودیم و طبق رکوردها، من شانس طلا و نقره پارالمپیک را داشتم. یکی دو روز مانده به مسابقه مشکلی برای کمانم رخ داد و مجبور شدم یکسری تجهیزات را در کمان تغییر بدهم که همین باعث شد شرایط قبل را نداشته باشد. کمان یدک هم نداشتیم و متوجه شدیم عملکرد کمانم مثل قبل نیست. شرایطم مثل این بود که یک ماشین با سه‌چرخ به شما بدهند و بگویند با نهایت سرعت جلو بروید.

منشازاده در پاسخ به این سؤال که «چک‌کردن کمان وظیفه شما بوده یا مربی و کادر فنی؟» گفت: کادر فنی. متأسفانه یکسری تنش‌ها هم کل تیم را درگیر کرده بود. چند سال در فدراسیون تیروکمان بودیم و با ما خیلی بد تا کردند و به‌نوعی فرزند ناخواسته بودیم. رشته ما بعد از بازی‌های پاراآسیایی به فدراسیون جانبازان و توان‌یابان بازگشت و این خیلی خوب بود، چون آنها نحوه کار با معلولان را می‌دانند.

ملی‌پوش کرمانی پاراتیراندازی با کمان افزود: اردوها منظم و خوب بود تا اینکه دو ماه مانده به پارالمپیک خبر پخش کردند که پاراتیروکمان به فدراسیون تیراندازی با کمان برگشته و این موضوع به لحاظ روحی بچه‌ها را بهم ریخت. ما تیمی بودیم که در پاراآسیایی مدال‌های زیادی گرفتیم، اما در پاریس عملکرد تیم پایین آمد و فقط سه مدال کسب شد. این عملکرد به‌خاطر استرسی بود که به بچه‌ها وارد شد. در واقع ما جایگاه خوبی در فدراسیون تیروکمان نداریم. زیرساخت‌های خوبی وجود دارد، اما ما را پذیرا نیستند.

منشازاده عنوان کرد: ان‌شاءالله این اتفاق رخ دهد و به فدراسیون جانبازان برگردیم. ۶ نفر به پارالمپیک اعزام شدیم و می‌دانم که پنج نفر می‌خواستند قید مسابقات را بزنند و این خیلی درد است. خانه اصلی ما فدراسیون تیروکمان است، اما در فدراسیون جانبازان خیلی راحت‌تر هستیم. الان هم منتظریم که بازگشتمان به فدراسیون جانبازان قطعی شود و تغییری در کادر به وجود بیاید تا بتوانیم تیراندازی را باز هم در سطح ملی ادامه دهیم. اگر قرار باشد که این کادر بماند، من و سه چهار نفر از بچه‌ها کار نخواهیم کرد؛ چون این کادر با شرایط ما همخوانی نداشته و شرایط کار کردن با افراد دارای معلولیت را ندارد، اما به‌خاطر یکسری مسائل چند ماه مربی ما بودند و خیلی در این جامعه دوست‌داشتنی نیستند.

منشازاده در پاسخ به این پرسش که «آیا در پاریس هم میان ملی‌پوشان و کادر فنی تنش وجود داشت؟» گفت: در آنجا هم تنش‌های درون تیمی بود و حرف‌وحدیث‌هایی وجود داشت، اما سعی کردیم که مدیریت کنیم. وقتی سرمربی جوان باشد، حس می‌کنم آن قابلیت را ندارد. میلاد وزیری عملکرد لازم را نداشت که تیم ملی پاراتیروکمان را به او دادند. ورزشکاران حرفه‌ای هستند و سابقه حضور در رقابت‌های بزرگ را دارند، اما این تیم برای این کادر فنی بزرگ بود. ۲.۵ سال زحمت من، غلامرضا رحیمی و چند نفر دیگر را از بین بردند. یک مربی بدنساز داشتیم که تیم را برای بازی‌های پاراآسیایی متحول کرده بود، اما او را کنار گذاشتند و باعث شد تیم اعزامی عملکرد خوبی نداشته باشد. یکی از دوستان می‌گفت «شما سرمایه‌های کشور هستید»، اما شرایط طوری شده که پنج نفر از نفرات اعزامی به پارالمپیک اعتقادی به این کادر فنی ندارند و این ظلم است.

«آیا این مسائل را به مسئولان کمیته ملی پارالمپیک هم گفته‌اید؟» او در واکنش به این سوال گفت: بله، به دبیر کمیته هم گفته‌ایم. می‌گویند که منتظر مشخص‌شدن تکلیف این رشته هستند. کوهپایه‌زاده رئیس فدراسیون جانبازان و توان‌یابان نگرش بسیار خوبی دارد. زمانی که این کادر انتخاب شد، کوهپایه‌زاده به‌عنوان رئیس در فدراسیون حضور نداشت، اما امیدوارم یک اتفاق خوب برای پاراتیروکمان بیفتد. ما اسطوره‌ای به نام زهرا نعمتی داریم و باید از این پتانسیل استفاده شود. نعمتی از جنس این ورزش است و بچه‌ها را درک می‌کند. او چند طلای پارالمپیک دارد و باید از این بزرگان و تجربیاتشان استفاده کرد. دل آدم قرص می‌شود که چنین فردی پشتش بایستد؛ کسی که کاربلد بوده و قله را فتح کرده است.

لینک کوتاه مطلب : https://kermaneno.ir/?p=123415
ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.