اداره کل هواشناسی کرمان خبر داد؛


هشدار زرد هواشناسی کرمان برای وزش باد و ریزگردها

0

اداره کل هواشناسی کرمان امروز (یکشنبه) برای وزش باد شدید، خیزش گردوخاک، انتقال ریزگرد به استان، افزایش غلظت غبار و کاهش کیفیت هوا برای اکثر مناطق به‌ویژه شرق، جنوب و نیمه شمالی استان هشدار سطح زرد صادر کرد.

به گزارش کرمان‌نو به نقل از ایرنا در این هشدار هواشناسی که برای روزهای دوشنبه تا جمعه دوم خرداد صادر شده، آمده است: باتوجه‌به نقشه‌های فعلی، از روز چهارشنبه بر میزان انتقال ریزگرد از کویر مرکزی کشور به استان افزوده خواهد شد؛ لذا طی این مدت افزایش غلظت غبار، کاهش دید افقی و اختلال تردد در محورهای استان کرمان به استان‌های همجوار محتمل است.

احتمال سقوط بنر، تابلوهای تبلیغاتی، داربست و سازه‌های موقت، احتمال سقوط اشیا از ارتفاع و شکستن درختان نیز وجود دارد و هواشناسی احتیاط در ترددهای جاده‌ای را توصیه کرد.

طبق بررسی آخرین نقشه‌های پیش‌یابی و پیرو هشدار زرد شماره ۱۰ هواشناسی، تا پایان هفته جاری رشد ابر و وزش باد و گردوخاک مهم‌ترین پدیده‌های جوی در استان هستند و طی این مدت در ساعات بعدازظهر علاوه بر افزایش ابر وقوع رگبار باران در ارتفاعات مرکزی و جنوب غربی استان نیز محتمل است.

بر اساس دماهای ثبت شده ۲۴ ساعت گذشته خنک‌ترین ایستگاه هواشناسی استان کرمان لاله‌زار بردسیر با ۹ درجه بالای صفر و گرم‌ترین ایستگاه نیز میانده جیرفت ۴۷ درجه بوده است.

دمای هوای شهر کرمان نیز بین ۱۷ تا ۳۵ درجه در نوسان است.

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.