دادستان عمومی و انقلاب ماهان از بازداشت مدیر مدرسه فرزانگان و نیز پلمب یک مرکز معاینه فنی خودروهای سنگین متخلف در شهر جوپار خبر داد و گفت: اتوبوس حامل دانشآموزان که هفته گذشته واژگون شد طی چند هفته قبل از همین مرکز گواهی معاینه فنی دریافت کرده بود.
به گزارش کرماننو به نقل از ایرنا، سینا بنیاسد دادستان عمومی و انقلاب ماهان روز چهارشنبه در این زمینه توضیح داد: مسئول این مرکز معاینه فنی نیز تحت تعقیب قضایی قرار گرفته است.
دادستان ماهان گفت: حسب اعلام پلیس و نهادهای نظارتی، مرکز معاینه فنی فوق دارای تخلفات متعدد در صدور گواهی فنی ماشینهای سنگین بوده که باتوجهبه حساسیت موضوع، رسیدگی فوری به آن در دستور کار دادستانی و پلیس قرار گرفته است.
این مقام قضایی هشدار داد: مراکز معاینه فنی خودرو اعم از سبکوسنگین بایستی بهصورت کامل مقررات و استاندارهای لازم را در زمان تست خودروها به عمل آورند؛ زیرا برخی تخلفات، چشمپوشیها و دورزدن قوانین و مقررات ممکن است به وقوع حوادث مرگباری منتهی شود.
جزئیات بازداشت مدیر مدرسه
دادستان عمومی و انقلاب ماهان با بیان اینکه با دستور قضایی مدیر مدرسه نیز بازداشت و به زندان منتقل شده است اعلام کرد: سرپرست اردو نیز که معاون مالی مدرسه فرزانگان است تحت تعقیب قضایی قرار گرفته است.
بنیاسد خاطرنشان کرد: همه ما در هر جایگاه مدیون و قدردان زحمات هزاران معلم دلسوز و کادر پرتلاش آموزشوپرورش هستیم؛ اما طبق قانون هرکجا تخلف و جرمی صورت پذیرد قوه قضاییه بر اساس عدالت و انصاف مسئول رسیدگی و برخورد با مجرمان است.
بر اساس این گزارش، مدیر مدرسه فرزانگان کرمان در دادستانی ماهان استعفای خود را از مدیریت مدرسه بهصورت کتبی اعلام کرده است و استعفای وی به اداره کل آموزشوپرورش استان ارجاع خواهد شد.
صبح امروز نیز اداره کل آموزشوپرورش کرمان اعلام کرد که مدیر ناحیه ۲ شهر کرمان نیز استعفا کرده است.
در حادثه واژگونی اتوبوس طی غروب پنجشنبه هفته گذشته ۶ نفر از جمله چهار دانشآموز جان باختند و ۳۵ نفر مصدوم شدند که همه آنان از بیمارستان ترخیص شدهاند.
محل دقیق حادثه سهراهی سیرچ در مسیر کرمان – ماهان و در محدوده بخش ماهان در شهرستان کرمان بوده است.
من اصلا نفهمیدم مدیر و معاون مدرسه جرمشون چیه؟ که بنده خداها را بازداشت کردند؟؟!!
هیچکدام از عناصر سه گانه جرم محقق نشده عنصر قانونی. مادی. معنوی. حتی اگر یکیش هم نباشه نمیشه کسی را تعقیب یا محکوم کرد. بعد اینها را الکی انداختند زندان که هر سه مورد هم برای اینها انجام نشده!
طبق عنصر قانونی :کدام قانون گفته که مدیر مدرسه اردو نفرسته؟ اگر ماشین ایراد داشت مدیر مقصره؟ مدیر مگه مکانیکه که تشخیص بده خوب یا بد بودن ماشین را؟
طبق عنصر معنوی:مدیر بقصد کشتن بچه ها اتوبوس گرفته؟ یا اینها را اردو برده؟
طبق عنصر مادی: مدیر موجب تصادف و کشتن بچه ها شده؟ آن سیم ترمز بریده؟
اصلا مدیر میتونه بگه آقا ما اردو گذاشتیم میخواستین نفرستین بچه هاتون
تازه وقتی رضایت نامه میدن یعنی عواقب و مسئولیتش را قبول می کنند
اگر اینجوری باشه که دولت مقصره که خودرو فرسوده را جمع نکرده و به راننده بدبخت تسهیلات و امتیاز نداده که خودرویش را بهتر کند. مرده دیوانه هست که پول داشته باشه با خودروی فرسوده بعنوان ابزار شغلی خودش را اذیت کند
اینها اگر دنبال مقصر بودند باید رییس درمانی آنجا را بازداشت می کردند که ۴ ساعت بعد حادثه آمبولانس فرستاده بود شاید زودتر می آمد هیچکس نمی مرد.
تصمیمات احساسی هست وگرنه سالیانه به اندازه کشته های جنگ ما تو تصادفات کشته می دهیم بخاطر درست نبودن جاده ها یا درست نبودن صنعت خودرو سازی بخاطر عدم جایگرینی خودروهای فرسوده توسط دولت.