شهردار جیرفت خبرداد;


تجهیز ناوگان خدماتی شهرداری جیرفت با ماشین‌آلات جدید

0

از نوسازی و تجهیز ناوگان خدماتی شهرداری با خرید ۳۰ دستگاه ماشین سنگین، ۱۴ دستگاه خودروی سواری و ۸ دستگاه موتورسیکلت طی دو سال گذشته خبر داد و گفت:این اقدام در راستای ارتقای توان عملیاتی شهرداری و بهبود کیفیت خدمات‌رسانی به شهروندان صورت‌گرفته است.

به گزارش کرمان‌نو، به نقل از فارس هادی ربانی شهردار جیرفت با تأکید بر اهمیت تقویت زیرساخت‌های شهری اظهار داشت: شهر جیرفت باید در قامت یک شهر مرکز استان دیده شود. این شهر نه‌تنها مسئول ارائه خدمات به شهروندان خود است، بلکه در مواقع بحرانی باید توانایی پشتیبانی و امدادرسانی به شهرهای هم‌جوار را نیز داشته باشد.

او افزود: نوسازی ناوگان خودرویی شهرداری نقش کلیدی در ارتقای عملکرد بخش‌های عمرانی، خدمات شهری، مدیریت پسماند، آتش‌نشانی و مقابله با بحران‌های طبیعی ایفا می‌کند. به گفته او، ماشین‌آلات جدید با قابلیت‌های فنی به‌روز، امکان پاسخ‌گویی سریع‌تر و مؤثرتر به نیازهای شهروندان را فراهم می‌سازند.

شهردار جیرفت همچنین خاطرنشان کرد: با تجهیز این ناوگان، شهرداری می‌تواند در شرایط اضطراری مانند سیل، زلزله و سایر حوادث غیرمترقبه، حضوری فعال و کارآمد داشته باشد و از بروز اختلال در خدمات شهری جلوگیری کند.

ربانی افزود: این اقدام بخشی از برنامه جامع شهرداری جیرفت برای ارتقای سطح خدمات، افزایش توان لجستیکی و بهبود کیفیت زندگی شهروندان است. همچنین، در دستور کار آینده شهرداری، آموزش تخصصی نیروهای عملیاتی و نگهداری مستمر تجهیزات نیز پیش‌بینی شده تا بهره‌وری این ناوگان در بلندمدت تضمین شود.

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.