رییس مرکز پیش بینی اداره کل هواشناسی استان کرمان گفت: برای امروز، جوی نسبتا آرام و از روز چهارشنبه وزش باد و گردوخاک در شرق استان کرمان پیش بینی میشود.
حمیده حبیبی، رییس مرکز پیش بینی اداره کل هواشناسی استان کرمان در گفت و گو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمان، با اشاره به اینکه آسمان امروز استان کرمان صاف تا کمی ابری است، گفت: امروز جوی نسبتا آرام در سراسر استان حاکم است و از روز چهارشنبه وزش باد نسبتا شدید به همراه گردو خاک به صورت لحظهای در مناطق شرقی استان کرمان را شاهد خواهیم بود.
حبیبی افزود: در حالی که مردم منوجان و کهنوج در ۲۴ ساعته گذشته با ۳۳ درجه سانتیگراد، گرمترین روز را در استان کرمان پشت سر گذاشته اند، لاله زار با ۲ درجه سانتیگراد زیر صفر سردترین نقطه استان کرمان بوده است.
او حداقل دمای امروز شهرکرمان را یک درجه سانتیگراد اعلام و تصریح کرد: امروز دمای کرمان در گرمترین ساعات خود به ۲۴درجه سانتیگراد میرسد.
کرمان | 25° ۱° | ![]() |
انار | 27° ۶° | ![]() |
بافت | 23° 3° | ![]() |
بم | 28° ۹° | ![]() |
رفسنجان | 27° ۶° | ![]() |
زرند | 25° 7° | ![]() |
سیرجان | 26° 2° | ![]() |
شهر بابک | 25° ° ۶ | ![]() |
کهنوج | ۳۳° 13° | ![]() |
گلباف | 24° 7° | ![]() |
لاله زار | 18° ° 0 | ![]() |
جیرفت | 30° 16° | ![]() |
راور | 26° ۱۱° | ![]() |
راین | 21° 4° | ![]() |
شهداد | 30° ۱۸° | ![]() |
ریگان | ۳۱° ۲۵° | ![]() |
عنبرآباد | 33° 11° | ![]() |
کوهبنان | ۲۱° ۶° | ![]() |
نرماشیر | ۲۹° 9° | ![]() |
|
|||
|