مشاور استاندار در امور معادن:


تغییر رویکرد ارتباط با دانشگاه‌های بهره‌وری برای مس را به دنبال دارد

مشاور استاندار در امور معادن در جلسه‌ای با حضور اساتید دانشگاه و صنعت مس متذکر شد که با مدلی که صنعت مس در ارتباط صنعت و دانشگاه تاکنون پی‌گرفتن، کاهش هزینه‌های ملی مس ممکن نیست.

به گزارش کرمان‌نو، امیر حسن‌زاده در این جلسه با ارتباط بیشتر صنعت با دانشگاه تأکید کرد و خواستار شد که پروژه‌های کرمان در صف ویژه قرار گرفته شود .

او با بیان اینکه ما ملی مس را متعلق به کرمان نمی‌بینیم، گفت: ملی مس متعلق به کشور است و طرح تولید یک میلیون کاتد می در دستور کار استان و کشور قرار گرفته است.

حسن‌زاده در این جلسه با بیان اینکه هر جا کار لنگ مانده است، افرادی گیر سود شخصی هستند، گفت: بیشترین حقوق دولتی در کرمان پرداخت می‌شود و ما بارها درخواست کردیم که اختیار تبصره ۵ ماده ۱۴ قانون معادن، در اختیار استان قرار گیرد.

طبق این قانون بهره‌برداران معادنی که درجهت بهره‌برداری بهینه و صیانت از ذخایر معدنی، ارتقای بهره‌وری و تحقیق‌وتوسعه و اکتشاف و حفظ محیط‌زیست در معدن مربوط اقدام نمایند، با تأیید شورای‌عالی معادن از پرداخت حداکثر تا بیست درصد (۲۰%) حقوق دولتی معاف می‌شوند .

بنا به گفته حسن‌زاده منابع مالی صندوق پژوهش و فناوری خطرپذیر (CVC) از ۵۰ به ۲۰۰ میلیارد رسیده و برنامه افزایش به ۵۰۰ میلیارد تومان در دستور کار قرار دارد.

به گفته او باید شرکت‌های استان، اساتید و دانشجویان از این صندوق خطرپذیر جهت تکمیل زنجیره مس و بهره‌وری در خطوط تولید مس استفاده کنند.

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.