کارشناس هواشناسی اعلام کرد؛


آغاز ناپایداری‌های جوی در استان کرمان از امشب | صدور هشدار زرد

کارشناسی پیش‌بینی اداره کل هواشناسی استان کرمان گفت: از امشب تا بامداد روز دوشنبه رخداد ناپایداری‌های جوی به صورت رشد ابر، رگبار باران گاهی همراه با رعدوبرق، بارش تگرگ در مناطق مستعد برای اغلب مناطق پیش‌بینی می‌شود.

به گزارش کرمان‌نو به نقل از ایسنا، میترا یاوری کارشناسی پیش‌بینی اداره کل هواشناسی استان کرمان درباره وضعیت جوی استان کرمان اظهار کرد: امروز آسمان استان صاف تا کمی ابری است، در برخی نقاط افزایش ابر را داریم و احتمال بارش در اواخر وقت امروز برای برخی مناطق استان پیش‌بینی می‌شود.

او ضمن تأکید بر هشدار هواشناسی سطح زرد افزود: از امشب تا بامداد روز دوشنبه رخداد ناپایداری‌های جوی به صورت رشد ابر، رگبار باران گاهی همراه با رعدوبرق، بارش تگرگ در مناطق مستعد برای اغلب مناطق به ویژه در برخی مناطق شمالی، مرکزی و نیمه غربی استان پیش‌بینی می‌شود.

 یاوری گفت: باتوجه‌به نوع بارش‌ها جاری‌شدن رواناب، آب‌گرفتگی معابر و اختلال تردد در برخی از مناطق مذکور محتمل است.

 کارشناس هواشناسی استان کرمان به پرهیز از سفرهای غیرضروری، خودداری از فعالیت‌های کوه‌نوردی، خودداری از چرای دام و تردد عشایر در حاشیه رودخانه‌ها و نواحی مرتفع، عدم اتراق و برپاکردن چادرهای مسافرتی در حاشیه و بستر رودخانه‌ها و مسیل‌ها توصیه کرد.

او در پایان با اشاره به اینکه دمای هوای شهر کرمان صبح امروز پنج درجه زیر صفر بود، افزود: شهربابک امروز صبح با دمای هشت درجه زیر صفر، سردترین نقطه استان و منوجان روز گذشته با دمای ۲۴ درجه گرم‌ترین نقطه بود.

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.