مدیرکل پدافند غیرعامل استانداری کرمان:


در خاموشی صنایع در رتبه‌های اول هستیم

0

مدیرکل پدافند غیرعامل استانداری کرمان در جلسه‌ای با حضور معاون صنعت سازمان پدافند غیرعامل کشور با اشاره به اینکه استان بیشتر از حجم مصرفش تولید برق دارد، نسبت خاموشی‌های برق و خسارت آن به تولید انتقاد کرد و گفت: ما در خاموشی برق صنایع جز رتبه‌های اول کشور هستیم.

ابراهیم کریمی با بیان اینکه در حوزه تأمین گاز نیز مشکلاتی برای استان ایجاد شده است، گفت: مصرف گاز نیروگاه‌های ما کاهش‌یافته و برای گاز مصرفی صنایع مشکلات عدیده‌ای ایجاد شده است.

به گفته ابراهیمی صنایع استان در بحث حفاظت فیزیکی حتی در صنایع بزرگ مشکل زیادی دارند و بیشترین مسئله سرقت است، او متذکر شد که در چند ماه گذشته جهشی در پایش تصویری اتفاق افتاده است.

او در گزارشی که در شورای پدافند غیرعامل استان ارائه داد متذکر شد که ضعف پوشش آنتن تلفن همراه در استان کرمان در حال برطرف‌شدن است .

مدیرکل پدافند غیرعامل استانداری کرمان در بخشی از گزارش خود متذکر شد که از پارسال تا امسال نود درصد در کنترل آفات کرم برگ‌خوار پاییزه ذرت موفقیت قطعی رخ‌داده است. همچنین دستورالعمل مقابله با مهاجمین زیستی در پشه آئدس در سطح استان پیاده‌سازی شده و ۳ رزمایشی دور میزی و یک رزمایش میدانی در حوزه پشه آئدس اجرا شده است .

مدیرکل صنعت، معدن و تجارت استان کرمان نیز در این جلسه درخواست کرد که پدافند غیرعامل به‌صورت ویژه به موضوع ناترازی برق و گاز ورود کند. مهدی حسینی‌نژاد با بیان اینکه عدم‌النفع قطعی گاز و برق حدود ۶۰ همت در سال گذشته و ۴۰ همت در سال ۱۴۰۲ بوده و ادامه این امر ممکن است منجر به بحران کارگری در استان سود و راه‌حل آن، دادن اختیار به استان‌هاست.

او دراین‌رابطه ادامه داد: بهتر است مدیریت سهمیه ۳۰ میلیون مترمکعبی گاز استان کرمان در ایام پیک به استان واگذار شود.

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.