رئیس هیئت فوتبال استان کرمان:


سعی کردیم با تیم‌های ملی تعامل داشته باشیم | قضاوت کوبل داوری از استان کرمان در لیگ برتر اتفاق مثبتی است

0

مهدی جهانشاهی، رئیس هیئت فوتبال استان کرمان، طی نشست خبری به تشریح عملکرد سه‌ساله این هیئت پرداخت و به پرسش‌های رسانه‌ها درباره سیاست‌های بومی‌گرایی، کمبود بازیکنان پایه زنان، مشکلات نظام باشگاه‌داری و چالش‌های فوتبال استان پاسخ داد.

به گزارش کرمان‌نو، مهدی جهانشاهی، رئیس هیئت فوتبال استان کرمان، در نشست خبری که روز یکشنبه ۲۱ اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۴ برگزار شد به گفت‌وگو با رسانه‌ها پرداخت. او در این نشست ضمن گزارش عملکردی از فعالیت‌های سه‌ساله خود به سؤالات خبرنگار نیز پاسخ داد.
جهانشاهی در مورد نظام باشگاه‌داری در کشور گفت: در این سال‌ها که زمان گذشته اما متأسفانه مجلس و دولت هنوز طرح نظام باشگاه‌داری را مصوب نکرده است. ما در بحث نظام باشگاه‌داری مشکلاتی داریم که وقتی باشگاهی در یک استان یا یک شهرستان تشکیل می‌شود حداقل باید فضایی ایجاد شود که از استعدادهای منطقه خودش بهره ببرد. حداقلش این است که نفوذ اجتماعی آن‌ها بالا می‌رود.

رئیس هیئت فوتبال استان کرمان در بحث بومی‌گرایی گفت: ما در بحث پایه واقعاً خوب کار کردیم همین امسال در باشگاه مس کرمان تیم نوجوانانش جایگاه سوم را به دست آورد. مس کرمان چندین سال است که در بالاترین سطح کار می‌کند و سرمایه‌گذاری خوبی کرده است. باشگاه مس رفسنجان نیز تیم‌های پایه خیلی خوبی دارد؛ اما اینکه چرا استفاده نمی‌کنند یک مسئله درون باشگاهی است. متأسفانه به بومی‌ها پرداخته نمی‌شود مطالبه عمومی هم به آن شکل صورت نگرفته است. باشگاه در سیاست‌گذاری و استراتژی‌هایش باید طوری برنامه‌ریزی کند که از این پتانسیل بتواند استفاده کند.

او با بیان اینکه یکی از مشکلات موجود دور بودن تیم‌ها از شهرهای خود است ادامه داد: می‌بینیم که بعضی از تیم‌ها خارج از شهر خود تمرین می‌کنند و متأسفانه عوارض و عواقب خودش را دارد. به‌هرحال آن مربی یا دستیارنش کی استعدادها را ببینند و بتواند از بومی‌ها استفاده بیشتری کنند؟

جهانشاهی در مورد بحث مدیریت برخی از باشگاه گفت: گاهی در بحران شرایط به سمت‌وسوی رفته که تعدد مدیرعامل را شاهد هستیم؛ مثلاً همین باشگاه مس در ۳ سالی که من هستم پنج تا مدیرعامل عوض کرده است. این باعث می‌شود که مدیر امنیت نداشته باشد و بعد از تغییرات مدیریت در خود شرکت مس هم وجود دارد.

سعی کردیم با تیم‌های ملی تعامل داشته باشیم

مهدی جهانشاهی رئیس هیئت فوتبال استان کرمان در پاسخ به سؤال کرمان نو مبنی بر کمبود بازیکنان پایه در فوتبال و فوتسال زنان و اقدامات صورت‌گرفته هیئت در این زمینه گفت: تلاش کردیم برگزاری مسابقات مختلف در رده سنی‌های مختلف جوانان و نوجوانان را پیگیری کنیم تا پویایی ورزش زنان همیشه برقرار باشد و برخلاف فوتبال آقایان هم اگر ورودی باید می‌گرفتیم سعی کردیم در مسابقات زنان ورودی نگیریم یا خیلی ناچیز باشد.

جهانشاهی اضافه کرد: در مورد حضور مربیان تیم ملی همین هفته گذشته خانم فاطمه شریف سرمربی تیم ملی فوتسال زنان را در کرمان داشتیم و یک روز هم در شهرستان عنبرآباد بودند که تست‌گیری از دختربچه‌های منطقه‌های جنوب استان انجام شده و یک تست‌گیری هم در شهر رفسنجان انجام شده که شهرهای شمالی استان تست دهند.

او با اشاره به معرفی ۳ بازیکن به تیم ملی افزود: در بحث تیم‌داری هم سعی کردیم هزینه‌ها را پرداخت کنیم تا در مسابقات حضور داشته باشند. در مورد تعامل با تیم‌های ملی هم هر کسی را که تشخیص بدیم استعدادی دارد حتماً به تیم ملی معرفی می‌کنیم. همین هفته گذشته سه نفر را از ماهان معرفی کردیم.

حضور من به‌عنوان رئیس هیئت کافی است

جهانشاهی در مورد انتقاد به نبودن ربیعی دبیر هیئت فوتبال و مشغله‌های کاری او توضیح داد: در بحث روال کار هر بخش تشکیلات خود را دارد در برخی موضوعات حتی من به‌عنوان رئیس هیئت هم شاید نقش کمی داشته باشم. ایشان به‌عنوان دبیر هیئت هم یک نقش هماهنگی و نظم‌دهی دارد اینکه فرض کنیم در یک اداره‌ای رئیس نیست معاون رئیس آنجا بنشیند درست نیست. جلسات ماهم مرتب برگزار می‌شود و کارها را با ایشان پیش می‌بریم. در هیئت تلاش داریم از همه استان نماینده داشته باشیم

جهانشاهی در مورد استعفای مرضیه مؤمنی نایب‌رئیس زنان هیئت فوتبال گفت: ایشان بسیار انسان زحمت کشی بودند و بسیار هم تلاش می‌کردند. خودم ایشان را انتخاب کردم. در هیئت هم از همان روز اول برنامه‌ام این‌گونه بوده که هیئت فوتبال استان کرمان نه هیئت فوتبال شهر کرمان. بنده اگر رئیس هیئت فوتبال استان کرمان هستم مکلف هستم که در تشریفات اداری منوجان هم شرکت کنم، در تشریفات اداری قلعه گنج هم شرکت کنم دغدغه‌های آنها را هم داشته باشم. افرادی هم که با هیئت همراهی می‌کنند از شهرهای مختلف استان هستند به این دلیل که باید همه استان درگیر باشد. شاید به‌نوعی درگیری ما در حوزه زنان کمتر بوده و به‌نوعی باید گستردگی کارمان بیشتر باشد. گستردگی حضور افراد از شهرهای مختلف باید بیشتر باشد. در استان پهناوری مثل استان کرمان نمی‌شود که نماینده‌ای از جنوب نباشد، از شرق نباشد.

رئیس هیئت فوتبال استان کرمان در بخش دیگری از صحبت‌هایش با اشاره به برگزاری بیش از ۹ هزار مسابقه، ۶۰ مسابقه در جام رمضان و برگزاری ۵۸ کلاس آموزشی اشاره کرد. رئیس هیئت فوتبال تصریح کرد: طبعاً اگر ما بخواهیم جایگاه واقعی فوتبال را به دست بیاوریم باید کمک کنیم که تب فوتبال در جامعه بالا برود؛ اما تب سالم؛ چرا که اگر تب بیمارگونه یا حواشی بخواهد بالا برود خود فوتبال و مجموعه بیمارتر از همه می‌شود و این نقش رسانه‌هاست که چقدر فضا را در اختیار کارشناسان و صاحب‌نظران و کسانی که بزرگ و اهل‌فن هستند قرار دهند تا بتوانند راهنما و مشاور خوبی برای جامعه باشند.

برگزاری ۶۰ مسابقه جام رمضان با حضور ۷۰۰ تیم در استان

جهانشاهی با بیان اینکه وظیفه فوتبال ایجاد شور و نشاط است، گفت: در ماه رمضان بیش از ۶۰ مسابقه جام رمضان با حضور ۷۰۰ تیم در سراسر استان کرمان برگزار شد که با تعاملی که با صداوسیمای مرکز کرمان صورت گرفت، حدود ۱۰ فینال و ۲۴ شب پخش مستقیم بازی‌ها انجام شد.

او افزود: طی برگزاری این رقابت‌ها، در شهرستان‌هایی که جمعیت کم بود، اگر ظرفیت سالن ۲۰۰۰ نفر بود، کل ظرفیت تکمیل بود و حتی جاهایی مشکل کمبود جا داشتیم و سالن‌ها جوابگوی حضور مردم نبودند. اما باشگاه‌هایی هم هستند که با ۵۰ سال قدمت کلی سرمایه‌گذاری کرده‌اند؛ اما امروز ۲ هزار نفر تماشاگر در استادیومشان ندارند؛ این به این دلیل است که ما در ساختار باشگاهی اصالت فرهنگی را در بحث فوتبال حرفه‌ای نداریم؛ در حقیقت اگر باشگاهی تشکیل شده است، به‌خاطر اینکه به منافع فوتبال آن منطقه کمک کند، یعنی برای نیازهای فوتبالی آن منطقه باشد؛ اما این اتفاق نیفتاده است.

تأکید فدراسیون بر برقراری نظم در استادیوم ها

رئیس هیئت فوتبال استان کرمان چالش جدید فوتبال کشور را برقراری نظم در استادیوم اعلام کرد و بیان داشت: امسال قرار است هر کس در استادیوم حضور می‌یابد به طور ساده اینکه باید روی صندلی خودش بشیند یعنی آن نظمی که یک استادیوم باید وجود داشته باشد و اگر امسال این مرحله رعایت نشود میزبانی را از باشگاه‌ها می‌گیرند؛ لذا از شما تقاضا دارم حتماً روی این بحث مانور دهید.

قضاوت کوبل داوری از استان کرمان در لیگ برتر

جهانشاهی در این جلسه از قضاوت کوبل داوری کرمان در لیگ برتر خبر داد و گفت: یک کوبل داوری از استان کرمان در لیگ برتر قضاوت خواهند کرد و این طلسم بعد از ۱۰ سال شکسته می‌شود که امیدوارم بازخورد خوبی از این اتفاق بیفتد.

مطابق اعلام کمیته داوران ، حالا احسان اکبری داور کرمانی به عنوان داور وسط مسابقه تیم‌های شمس آذر قروین و آلومینیوم اراک سوت خواهد زد و محمد صالح عرب آبادی به همراه وحید هلیرودی هم دو کمک داور این دیدار خواهند بود.

پیش از این سید رضا مهدوی ، امیر رضا آشور ماهانی و احد سلطانی به همراه صالح عرب آبادی از سال های پیش قضاوت در رقابت های لیگ برتر فوتبال را تجربه کردند و حالا با اضافه شدن ۲ داور دیگر شاهد تولد کوبل دیگری از استان کرمان در فوتبال کشور هستیم.

این دیدار پنجشنبه ۲۵ اردیبهشت از ساعت ۱۹:۳۰ به میزبانی ورزشگاه سردار آزادگان قزوین برگزار می شود.

استادیوم شهید رئیسی کرمان مشکل ساختاری ندارد

رئیس هیئت فوتبال استان کرمان به استادیوم شهید رئیسی کرمان اشاره کرد و افزود: استادیوم شهید رئیسی کرمان از بهترین استادیوم‌های کشور است و این مکان مشکل ساختاری ندارد و برای میزبانی از تیم‌ها طبق استانداردها باید در کرمان سه هتل سه ستاره داشته باشیم که یک مورد وجود دارد.

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.