مدیر آموزش‌وپرورش شهرستان عنبرآباد:


مشاجره دو معلم در هنرستان شهید بهشتی عنبرآباد؛ رسیدگی قانونی در جریان است

0

مدیر آموزش‌وپرورش شهرستان عنبرآباد مشاجره بین دو معلم در یکی از هنرستان‌های این شهرستان شخصی بوده و ربطی به فعالیت‌های سازمانی ندارد و روند رسیدگی به این موضوع از طریق مراجع قانونی در حال پیگیری است.

به گزارش کرمان نو، سرپرست آموزش‌وپرورش عنبرآباد ایمان علی توکلی با اشاره به انتشار فیلمی مبنی بر مشاجره دو همکار فرهنگی در یکی از هنرستان‌های این شهرستان، گفت: این اتفاق ریشه در اختلافات شخصی و پیشین میان طرفین داشته و هیچ‌گونه ارتباطی با فعالیت‌های سازمانی یا امور حرفه‌ای آموزش‌وپرورش ندارد.
وی با بیان این‌که موضوع در حال حاضر از طریق مراجع قانونی در حال پیگیری است و روند رسیدگی توسط مراجع ذی‌صلاح دنبال می‌شود، افزود: این رخداد جنبه شخصی داشته و در چارچوب وظایف اداری و آموزشی مجموعه رخ نداده است.
علی توکلی با بیان اینکه مدرسه حریم و حرمت دارد، از معرفی افراد خاطی به هیئت بدوی رسیدگی به تخلفات اداری آموزش‌وپرورش استان خبر داد.

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.