نماینده مردم کرمان و راور در مجلس شورای اسلامی:


برخی بازنشستگان صندوق بیمه روستایی کمتر از دو میلیون و ۵۰۰ هزار تومان دریافتی دارند

0

نماینده مردم کرمان و راور در مجلس شورای اسلامی با انتقاد از وضعیت معیشتی بازنشستگان صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر، اعلام کرد که دریافتی برخی از این افراد کمتر از دو میلیون و ۵۰۰ هزار تومان است که این مبلغ با شرایط اقتصادی فعلی هیچ‌گونه همخوانی ندارد.

به گزارش «کرمان‌نو»، حسن‌پور در حاشیه نشست مشترک با مدیرعامل صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر، با اشاره به بازدیدهای میدانی اخیر خود از روستاهای شهرستان‌های کرمان و راور، اظهار کرد: «مهم‌ترین مطالبه مردم در این بازدیدها، پایین بودن مستمری بازنشستگان این صندوق بود؛ موضوعی که به‌صورت جدی در این جلسه مطرح شد.»

وی با بیان اینکه برخی مستمری‌بگیران این صندوق دریافتی کمتر از دو میلیون و ۵۰۰ هزار تومان دارند، افزود: «چنین مبالغی با شرایط اقتصادی امروز هیچ تناسبی ندارد و ادامه این وضعیت قابل‌قبول نیست.»

دیگر چه خبر؟

نماینده مردم کرمان و راور با تأکید بر شکاف عمیق میان درآمدها و هزینه‌های زندگی، اظهار کرد: «پیش‌تر نیز اعلام کردم که حتی درآمدهای چند ده میلیون تومانی نیز پاسخگوی هزینه‌های زندگی نیست، بنابراین مستمری‌های چند میلیون تومانی روستاییان و عشایر به‌هیچ‌عنوان امکان تأمین حداقل‌های معیشت را فراهم نمی‌کند.»

 کوتاهی سازمان برنامه و بودجه در اجرای قانون
حسن‌پور سازمان برنامه و بودجه را یکی از عوامل اصلی تأخیر در اجرای تعهدات قانونی نسبت به صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر دانست و گفت: «بر اساس برنامه هفتم توسعه، دولت مکلف به تأمین منابع این صندوق است، اما متأسفانه نه‌تنها اعتبارات لازم به‌طور کامل پرداخت نشده، بلکه در زمینه ترمیم مستمری‌ها نیز کوتاهی صورت گرفته است.»

وی در پایان خاطرنشان کرد: «حداقل مستمری بازنشستگان این صندوق باید متناسب با حداقل دستمزد کارگران تعیین شود. مجلس این مطالبه را با جدیت دنبال خواهد کرد و از دولت نیز انتظار می‌رود با قید فوریت برای بهبود وضعیت معیشتی روستاییان، کشاورزان و عشایر تصمیم‌گیری کند تا دغدغه‌های این قشر زحمتکش هرچه سریع‌تر برطرف شود.»

 

 

 

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.