معاون هماهنگی امروز عمرانی استاندار:


تعیین تکلیف شهردار جیرفت در انتظار نظر نهایی وزارت کشور است

0

ذاکری‌هرندی، معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار ادامه فعالیت مهدی احمدی‌زاده، شهردار جیرفت تا اعلام نظر نهایی وزارت کشور را بلامانع اعلام کرد و گفت: منتظر اعلام نظر نهایی وزارت کشور هستیم

به گزارش «کرمان‌نو»، علی‌اصغر ذاکری‌هرندی، معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار کرمان در خصوص آخرین وضعیت انتصاب شهردار جیرفت اظهار داشت: فرد معرفی‌شده از سوی شورای اسلامی شهر جیرفت در حال حاضر به عنوان سرپرست شهرداری فعالیت می‌کند. در مرحله نخست، به دلیل احراز نشدن برخی از شاخص‌های لازم برای تصدی سمت شهردار، پرونده وی با ایراداتی مواجه شد که با اعتراض نامبرده همراه بود.

وی افزود: پس از ثبت این اعتراض، چند مورد از سوابق و مسئولیت‌های اجرایی که در رزومه اولیه ارائه نشده بود، به پرونده اضافه و برای بررسی مجدد به وزارت کشور ارسال شد و اکنون این پرونده در انتظار اعلام نظر نهایی وزارت کشور است.

ذاکری‌هرندی تأکید کرد: تا زمانی که وزارت کشور نظر قطعی خود را اعلام نکند، نمی‌توان گفت صلاحیت این فرد رد شده است. بر اساس قانون، شخصی که به عنوان سرپرست شهرداری فعالیت می‌کند و برای تصدی سمت شهردار معرفی شده، تا زمان صدور حکم انتصاب یا اعلام رد صلاحیت قطعی، همچنان سرپرست شهرداری محسوب می‌شود.

دیگر چه خبر؟

آخرین وضعیت اختلافات شورای شهر جیرفت در هیأت حل اختلاف
معاون عمرانی استاندار کرمان همچنین درباره اختلافات مطرح‌شده در شورای اسلامی شهر جیرفت گفت: این موضوع در هیأت حل اختلاف شوراها مطرح شد و جلسه‌ای با حضور استاندار کرمان، رئیس‌کل دادگستری استان و دو نفر از اعضای شورای اسلامی استان برگزار شد که در آن دبیرخانه هیأت نیز گزارش‌های لازم را ارائه کرد.

علی‌اصغر ذاکری‌هرندی ادامه داد: هیأت حل اختلاف به احترام رأی مردم و برای بررسی دقیق‌تر موضوع، از صدور تصمیم نهایی در این جلسه خودداری کرد و مقرر شد فرماندار جیرفت و مدیرکل دفتر امور شهری و شوراهای استانداری، ظرف یک ماه موارد مطرح‌شده را بررسی و مستندات لازم را ارائه کنند.

به گفته وی، پس از دریافت این گزارش‌ها، پرونده بار دیگر در هیأت حل اختلاف بررسی خواهد شد و رأی نهایی اعضای این هیأت، ملاک اجرا خواهد بود.

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.