کسب یک نقره و یک برنز در روزهای ابتدایی مسابقات آسیایی


۲۵ نماینده کرمانی در مسابقات آسیایی ناگویا

0

مسابقات آسیایی و پاراآسیایی ناگویا در حالی شروع شده که کرمان در این دوره ۲۵ نماینده دارد.

به گزارش کرمان نو، بدرقه ورزشکاران کرمانی مسابقات آسیایی و پاراآسیایی در حالی سه‌شنبه ۳۱ شهریور برگزار خواهد شد که استان کرمان ۲۵ نماینده در تیم‌های رشته‌های مختلف ملی دارد. 
پیش‌ازاین محمدحسین فرخی هندبالیست، حمید صادق‌شاه نشین مربی و فرید علیمرادی به همراه تیم ملی هندبال مردان به بازی‌های آسیایی ناگویا اعزام شدند و مسابقات این تیم درحال برگزاری است.
همچنین مهدی احمدکهنی ژیمناست کرمانی نیز بدون حضور مربی‌اش مبین ابراهیمی به مسابقات آسیایی اعزام شد.
این ورزشکاران در تهران با حضور محمدعلی طالبی استاندار و حجت سلطانی سرپرست اداره کل ورزش و جوانان بدرقه شدند.
همچنین محمد کسایی‌پور نیز به همراه تیم ملی بسکتبال به مدال برنز این رقابت‌ها دست پیدا کرد.
اعضای تیم ملی کاراته ایران نیز در حالی عازم مسابقات شدند که فاطمه زهرا سعیدآبادیکاراته کا کرمانی در فینال این مسابقات موفق به کسب مدال نقره شد. 
امروز سه‌شنبه ۳۱ شهریور نیز قرار است سایر ملی‌پوشان کرمانی رشته‌های مختلف بدرقه شوند و به مسابقات آسیایی و پاراآسیایی ناگویا اعزام شوند. 
تیم‌های ملی مختلف در حالی به مسابقات اعزام می‌شوند که سهم کرمان نیز در هر رشته مشخص شده است. 
محمد سیستانی به‌عنوان سرمربی به همراه تیم ملی بسکتبال ۳ نفره به مسابقات ناگویا اعزام خواهد شد. 
در تیم والیبال نشسته زنان، کرمان چهار نماینده دارد، فاطمه عباسی، بتول خلیل‌زاده و رقیه شمس‌الدین سعید بازیکنان و مریم ایرانمنش به‌عنوان سرمربی به همراه تیم ملی به بازی‌های پاراآسیایی اعزام می‌شوند. 
در پاراشنا سینا ضیغمی نژاد و ابوالفضل ملک اولادی شناگر و محسن پژوهش به‌عنوان مربی در تیم ملی حضور دارند. 
صادق رحیمی، محمدامین رحیمی‌زاده و محمدصالح میرزایی نمایندگان کرمان در فوتبال نابینایان هستند. 
زهرا نعمتی سرمربی و امین علیخانی نژاد نیز به‌عنوان مربی در تیم ملی پاراتیروکمان و در پارادوومیدانی سعید افروز به‌عنوان ورزشکار و سیدمهدی شاهرخی مربی او نمایندگان کرمان هستند. 
در گلبال خلیل شهریاری‌نسب و در پاراوزنه‌برداری علی‌اصغر ابارقی نمایندگان کرمان در مسابقات پاراآسیایی هستند. 
محبوبه محمدخانی به‌عنوان داور در ژیمناستیک و زهرا زارعی ورزشکار دوومیدانی‌کار کرمانی دیگر نمایندگان کرمان در مسابقات آسیایی هستند.
دیگر چه خبر؟
ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.