رئیس مرکز وکلای قوه قضاییه استان کرمان در مراسم تحلیف کارآموزان مطرح کرد؛


افزایش وکلا بدون توجه به اشتغال و آموزش، چالش‌آفرین است

0

رئیس مرکز وکلای قوه قضاییه استان کرمان با انتقاد از برخی پیامدهای اجرای قانون تسهیل صدور مجوزهای کسب‌وکار گفت: افزایش تعداد وکلا بدون توجه به ظرفیت‌های آموزشی، امکانات موجود و آینده شغلی آنان، نمی‌تواند به‌تنهایی مشکل اشتغال را برطرف کند.

به گزارش کرمان‌نو، شجاعی در مراسم تحلیف کارآموزان مرکز وکلای قوه قضاییه استان کرمان، با تبریک ورود کارآموزان به عرصه وکالت اظهار کرد: پوشیدن ردای وکالت، پایان یک دوره تلاش و آغاز مسئولیتی بزرگ در مسیر دفاع از حقوق مردم و تحقق عدالت است.

وی با اشاره به فعالیت‌های مرکز وکلای استان کرمان در سال گذشته و شش‌ماهه نخست سال ۱۴۰۵ افزود: اقدامات متعددی در حوزه‌های آموزشی، علمی، فرهنگی و اجتماعی انجام شده که حاصل تلاش مجموعه اعضای مرکز، هیئت‌مدیره، کمیسیون‌های تخصصی و کارکنان است.

شجاعی با قدردانی از عملکرد کمیسیون کارآموزی در برگزاری دوره‌های آموزشی و کارگاه‌های تخصصی بیان کرد: آموزش کارآموزان از مهم‌ترین مسئولیت‌های مرکز است و تلاش شده با برگزاری دوره‌های مختلف، زمینه ارتقای دانش و مهارت‌های حرفه‌ای آنان فراهم شود.

رئیس مرکز وکلای قوه قضاییه استان کرمان همچنین به تعامل نزدیک این مرکز با دادگستری استان اشاره کرد و گفت: همکاری‌های خوبی در زمینه برگزاری برنامه‌های فرهنگی، اجتماعی، علمی و نشست‌های تخصصی از جمله جلسات نقد آرای قضایی شکل گرفته و امیدواریم این ارتباط و همکاری همچنان ادامه داشته باشد.

وی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به مشکلات ناشی از اجرای قانون تسهیل صدور مجوزهای کسب‌وکار اظهار کرد: به نظر می‌رسد در تدوین این قانون، بیش از هر چیز افزایش تعداد وکلا و ایجاد فرصت‌های شغلی مورد توجه بوده، در حالی که موضوعاتی مانند توانمندی علمی پذیرفته‌شدگان، نحوه آموزش آنان در محاکم و مراکز وکلا و همچنین شرایط اشتغال و درآمدزایی در این حرفه، آن‌طور که باید دیده نشده است.

شجاعی با بیان اینکه مرکز وکلای قوه قضاییه پیگیر اصلاح اشکالات این قانون است، افزود: دکتر حسن عبدلیان‌پور، رئیس مرکز وکلا، کارشناسان رسمی و مشاوران خانواده قوه قضاییه، نشست‌ها و رایزنی‌های متعددی با کمیسیون قضایی مجلس شورای اسلامی داشته تا مشکلاتی که در مرحله اجرای قانون مشخص شده، برطرف شود.

وی با اشاره به پذیرش نزدیک به ۳۰۰ نفر در مرحله جدید پذیرش کارآموزان مرکز وکلای استان کرمان گفت: این افراد نیز به‌زودی وارد فرآیند کارآموزی خواهند شد و افزایش تعداد پذیرفته‌شدگان، ضرورت توجه جدی‌تر به امکانات آموزشی، ظرفیت محاکم قضایی و شرایط اشتغال وکلا را نشان می‌دهد.

رئیس مرکز وکلای استان کرمان تأکید کرد: هدف از اجرای قوانین مرتبط با اشتغال باید ایجاد فرصت‌های واقعی برای فعالیت حرفه‌ای باشد، نه اینکه در نهایت یک فارغ‌التحصیل بیکار به یک وکیل بیکار تبدیل شود.

شجاعی در ادامه خطاب به کارآموزان حاضر در مراسم تحلیف گفت: ردای وکالت تنها نشانه ورود به یک حرفه نیست، بلکه نماد امانت‌داری، شرافت و مسئولیت‌پذیری است. مردم در دشوارترین شرایط زندگی خود به دانش و تعهد وکیل اعتماد می‌کنند و این اعتماد باید با صداقت، دقت و رعایت کرامت انسانی پاسخ داده شود.

وی با تأکید بر اهمیت استقلال وکیل در تحقق عدالت افزود: استقلال وکیل پشتوانه‌ای برای دفاع از حقوق مردم است و رعایت قانون، اصول اخلاق حرفه‌ای و حفظ شأن وکالت می‌تواند اعتبار این حرفه را بیش از پیش تقویت کند.

رئیس مرکز وکلای قوه قضاییه استان کرمان همچنین از وکلای جوان خواست با مطالعه مستمر، به‌روزرسانی دانش حقوقی و حفظ احترام متقابل در روابط حرفه‌ای، در کنار قضات برای کشف حقیقت و اجرای عدالت تلاش کنند.

وی در پایان با گرامیداشت یاد یکی از کارآموزان درگذشته این دوره که قرار بود در مراسم تحلیف حضور داشته باشد، برای وی طلب آمرزش کرد و ابراز امیدواری کرد وکلای جوان با تعهد، دانش و عملکرد حرفه‌ای خود، زمینه افزایش اعتماد عمومی به نهاد وکالت را فراهم کنند.

رکاب‌زنی ۱۳۶۰ کیلومتری اعضای مرکز وکلا تا مدرسه شجره طیبه میناب


رئیس کمیسیون ورزش مرکز وکلا، کارشناسان رسمی و مشاوران خانواده قوه قضاییه از اجرای برنامه رکاب‌زنی به مسافت ۱۳۶۰ کیلومتر تا مدرسه شجره طیبه میناب خبر داد و گفت: این برنامه با مشارکت رکاب‌زنان مرکز وکلا و کارشناسان رسمی، طی ۱۲ روز و با برگزاری برنامه‌های فرهنگی در طول مسیر اجرا خواهد شد.

به گزارش کرمان‌نو، هادی‌زاده در مراسم تحلیف کارآموزان مرکز وکلای قوه قضاییه استان کرمان، با اشاره به فعالیت‌های این مرکز در سطح کشور اظهار کرد: مرکز وکلا و کارشناسان رسمی قوه قضاییه از زمان تأسیس در سال ۱۳۸۰ تاکنون مسیر توسعه قابل توجهی را طی کرده و امروز شمار وکلا و کارشناسان رسمی در کشور به بیش از ۱۵۰ هزار نفر رسیده است.

وی با اشاره به گسترش فعالیت‌های مرکز وکلا، کارشناسان رسمی و مشاوران خانواده قوه قضاییه افزود: در دوره مدیریت دکتر حسن عبدلیان‌پور، برنامه‌های مختلفی در حوزه‌های حقوقی، قضایی، فرهنگی و اجتماعی اجرا شده و این مرکز در انجام برخی مأموریت‌ها و برنامه‌های قوه قضاییه نیز مشارکت دارد.

هادی‌زاده با اشاره به اقدامات این مرکز در یک سال اخیر بیان کرد: مرکز وکلا و کارشناسان رسمی در کنار فعالیت‌های معمول خود، برنامه‌های متعددی برای تسهیل امور قضایی و ارائه خدمات حقوقی و کارشناسی به مردم انجام داده است.

وی همچنین از ارائه خدمات کارشناسی رایگان در شمار زیادی از پرونده‌ها خبر داد و تعداد این پرونده‌ها را حدود ۱۵۰ هزار مورد عنوان کرد.

رئیس کمیسیون ورزش مرکز وکلا، کارشناسان رسمی و مشاوران خانواده قوه قضاییه در ادامه از تدارک برنامه‌ای فرهنگی و ورزشی به مناسبت ۱۳ آبان خبر داد و گفت: در قالب این برنامه، رکاب‌زنان مرکز وکلا و کارشناسان رسمی مسیر ۱۳۶۰ کیلومتری از بیت رهبری تا مدرسه شجره طیبه میناب را طی خواهند کرد.

وی افزود: این برنامه در مدت ۱۲ روز اجرا می‌شود و در طول مسیر نیز برنامه‌های فرهنگی پیش‌بینی شده است تا رکاب‌زنان در روز ۱۳ آبان در مدرسه شجره طیبه میناب حضور پیدا کنند و برنامه ویژه‌ای در این محل برگزار شود.

هادی‌زاده همچنین با اشاره به غیبت رئیس مرکز وکلا، کارشناسان رسمی و مشاوران خانواده قوه قضاییه در مراسم تحلیف کرمان اظهار کرد: دکتر عبدلیان‌پور به دلیل حضور مهمانان و برنامه‌های کاری نتوانست در این مراسم شرکت کند، اما سلام و تبریک خود را به وکلای تازه‌وارد و حاضران در مراسم رسانده است.

وی ادامه داد: قرار است رئیس مرکز وکلا، کارشناسان رسمی و مشاوران خانواده قوه قضاییه ماه آینده در مراسم تحلیف کارشناسان رسمی حضور پیدا کند.

رئیس کمیسیون ورزش مرکز وکلا با قدردانی از همکاری مجموعه دادگستری استان کرمان گفت: دستگاه قضایی استان همواره همکاری خوبی با مرکز وکلا و کارشناسان رسمی داشته و امیدواریم این تعامل در اجرای برنامه‌های حقوقی، قضایی و فرهنگی ادامه پیدا کند.

هادی‌زاده در پایان با تبریک به وکلایی که در این مراسم ردای وکالت بر تن می‌کنند، ابراز امیدواری کرد مجموعه وکلا، کارشناسان رسمی و دستگاه قضایی با همکاری یکدیگر در مسیر تحقق عدالت، تسهیل رسیدگی به پرونده‌ها و ارائه خدمات بهتر به مردم گام بردارند.

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.