محمدرضا پورابراهیمی با اشاره به جلسه روز گذشته دولت با روسای کمیسیونهای تخصصی مجلس شورای اسلامی، افزود: پیرو جلسه غیرعلنی مجلس شورای اسلامی قرار بود محورهای مهمی مثل تامین کالاهای اساسی، سبد کالایی، سوخت و نقدینگی بررسی شود تا در این باره جمعبندی صورت گیرد و هدف اصلی این بود که کار کارشناسی روی این محورها انجام شود.
وی ادامه داد: در این جلسه وضعیت کلی کالاهای اساسی بررسی شد. خوشبختانه طبق گزارش ارائه شده از سوی دولت بخش زیادی از کالاهای مورد نیاز کشور تامین شده و ذخیره یکساله هم در انبارها موجود است. همچنین در حوزه تخصیص ارز، ۸ میلیارد دلار در شش ماهه اول سال برای کالاهای اساسی ارز اختصاص یافته که از متوسط سال گذشته بیشتر است و اطمینان خاطری را برای تامین کالاهای اساسی فراهم میکند.
نماینده مردم کرمان و راور در مجلس شورای اسلامی با تاکید بر ضرورت نظارت بر قیمتگذاری کالاهای اساسی گفت که با توجه به اینکه ارز کالاهای اساسی مبلغ ۴۲۰۰ تومان پیشبینی شده بنابراین افزایش قیمت این کالاها دلیلی ندارد، در حالی که در مواردی افزایش ۳۰ تا ۵۰ درصدی را شاهد هستیم. یکی از بحثهایی که در این جلسه صورت گرفت این است که مابهالتفاوت قیمت در اختیار مردم قرار گیرد چرا که یارانه ارزی خصوصا به اقشار ضعیف و کمدرآمد اصابت نمیکند که البته در این باره باید کار کارشناسی صورت گیرد.
پورابراهیمی با بیان اینکه «۱۲ هزار میلیارد تومان منابع برای سبد کالایی از محل تغییر قیمت خوراک پتروشیمیها و پالایشگاهها پیشبینی شده» اضافه کرد: دولت ۵۰ میلیون نفر را در این زمینه شناسایی کرده که البته داده کاملی نیست و باید در شناسایی جمعیت دقت بیشتری صورت گیرد تا نحوه توزیع سبد کالا به شکل صحیحی انجام شود.
نماینده مردم کرمان و راور در مجلس شورای اسلامی در پایان با تاکید بر این که «استفاده از ظرفیت کارت سوخت و احیای آن میتواند جلوی قاچاق سوخت را بگیرد»، گفت که برنامه دولت در این زمینه ظرف هفتههای آینده اعلام خواهد شد.