سرمایه‌گذاری در بورس از سود بانکی و سکه و دلار، بیشتر است

روحانی در آیین افتتاح طرح های صنعتی و معدنی: سرمایه‌گذاری در بورس باید در یک زمان ۱۰ ساله در نظر گرفته شود. اگر اینگونه نگاه کردیم، سرمایه‌گذاری در بورس حتی از سود بانکی و سکه و دلار هم بیشتر است.

به گزارش کرمان نو به نقل از ایسنا، حسن روحانی روز پنج شنبه در هفتاد و نهمین پویش تدبیر و امید برای جهش تولید و در آیین افتتاح طرح های ملی صنعتی و معدنی در استان کرمان افزود: تلاش دولت یازدهم و دوازدهم را معطوف به توسعه و تعمیق بورس عنوان کرد و گفت: از ابتدای دولت یازدهم تصمیم دولت بر این بود تا کاری کنیم که شرکت‌های اقتصادی بزرگ دولتی را وارد بورس کنیم و مدیریت بنگاه‌ها در اختیار دولت نباشد. بخش بزرگی از این کار انجام گرفت، اما یک بخش بزرگی هم بخاطر مقاومت برخی دستگاه‌ها انجام نگرفت. معمولاً دستگاه‌ها برای اینکه از پول و کاسبی فاصله بگیرند و جدا بشوند، مقاومت می‌کنند.

افتتاح‌ها، پیام روشن و مفهوم بسیار مهمی برای دوستان و دشمنان ما دارد

وی ضمن اشاره به افتتاح منظم هر هفته طرح‌ها و پروژه‌های ملی کشور از ابتدای سال ۹۹ تاکنون، پیام روشن و مفهوم بسیار مهمی برای دوستان و دشمنان ما دارد، افزود: پیام این افتتاح ها این است که ملت ایران با استعداد بالای خود، استفاده از ظرفیت‌ها، بهره‌مندی از بانک‌ها، سرمایه گذاران و شرکت‌های سرمایه گذاری و استفاده درست و بهینه از امکانات کشور قادر است در شرایط سخت جنگ اقتصادی تولید و جهش تولید را پیش براند و شاهد افتتاح طرح‌های مهم و بزرگ ملی در کشور باشیم.

رئیس جمهور در ادامه به طرح‌های افتتاح شده در زمینه صنایع فولاد در کشور اشاره کرد و گفت: با تکمیل شدن زنجیره فولاد در کشور امروز از خام‌فروشی این محصول به طور کامل فاصله گرفته‌ایم.

روحانی با بیان اینکه دولت و ملت در کنار هم در سخت‌ترین شرایط، مهم‌ترین پروژه‌ها را به ثمر رساندند، گفت: اینکه برای اولین بار بعد از پیروزی انقلاب اسلامی یک مجتمع بزرگ فولادی را با طرح کوره‌بلند افتتاح می‌کنیم، نشان دهنده این است که مردم، جوانان، مهندسین و کارگران کشور برای سربلندی ایران عزیز لحظه ای درنگ نمی‌کنند و راه و مسیر خودشان را ادامه می‌دهند.

رئیس جمهور با اشاره به اینکه در حین افتتاح طرح‌های امروز نکات قابل ملاحظه‌ای مطرح شد، در توضیح این نکات اظهار داشت: یکی از نکات این بود که می‌شود سرمایه‌های خرد و کوچک مردم را کنار هم قرار داد و با مشارکت مردم یک طرح عظیم و بزرگ را به ثمر رساند و بعد هم آن را در فرابورس و بورس عرضه کرد.

روحانی ادامه داد: نکته دیگر جلسه امروز این بود که یک طرح عظیم تولید فولاد در یک استان با ظرفیت ۱.۷ افتتاح شد که تقریبا خودکفا هم هست. یعنی هم زنجیره‌اش را از سنگ آهن گرفته تا مراحل بعدی در استان تأمین می‌کند و هم برق و آب لازم را با تاسیس نیروگاه و توافق با شرکت آبفا و تصفیه فاضلاب تامین می‌کند.

رئیس جمهور این خودکفایی را حائز اهمیت فراوان دانست و تصریح کرد: مشارکت مردم در اینگونه طرح‌ها بسیار مهم است. هر کسی در حد توان خودش باید بیاید و مشارکت کند.

در ماه‌های اخیر بورس نشاط پیدا کرده است

روحانی در ادامه با بیان اینکه در دولت یازدهم و دوازدهم ، بورس یک کار عظیم و بزرگی در کشور انجام داد، خاطرنشان کرد: البته بازار سرمایه معمولاً ریسک دارد و روند آن نوسانی است، اما در مجموع در این ماه‌های اخیر باز هم بورس یک مقدار نشاط پیدا کرده است.

رئیس جمهور تلاش دولت یازدهم و دوازدهم را معطوف به توسعه و تعمیق بورس عنوان کرد و گفت: از ابتدای دولت یازدهم تصمیم دولت بر این بود تا کاری کنیم که شرکت‌های اقتصادی بزرگ دولتی را وارد بورس کنیم و مدیریت بنگاه‌ها در اختیار دولت نباشد. بخش بزرگی از این کار انجام گرفت اما یک بخش بزرگی هم بخاطر مقاومت برخی دستگاه‌ها انجام نگرفت. معمولاً دستگاه‌ها برای اینکه از پول و کاسبی فاصله بگیرند و جدا بشوند، مقاومت می‌کنند.

روحانی اضافه کرد: امروز بورس یک بازار بسیار مهم است و در بلند مدت هم سود قابل ملاحظه‌ای دارد. سرمایه‌گذاری در بورس باید در یک زمان ۱۰ ساله در نظر گرفته شود. اگر اینگونه نگاه کردیم، سرمایه‌گذاری در بورس حتی از سود بانکی و سکه و دلار هم بیشتر است.

رئیس جمهور با اشاره به اینکه از طریق بورس توانستیم میلیون‌ها نفر از مردم را وارد کسب و کار جدیدی کنیم، اظهار داشت: امیدوارم با دقت‌هایی که در بورس انجام می‌گیرد و شورای عالی بورس انجام می‌دهد و مصوبات فراوانی که در ماه‌های اخیر درباره بورس داشتیم، تا پایان دولت بورس در مسیر درست خودش حرکت کند و دولت سیزدهم هم بتواند از این بازار به خوبی استفاده کند. این بازار می‌تواند حتی اعتبارات مالی سرمایه‌گذاری‌های بزرگ را تأمین کند.

روحانی با تاکید بر اینکه در کنار بخش‌های بزرگ صنعتی، باید به مسأله فضای سبز هم توجه کنیم و آلودگی‌های احتمالی بخش‌های بزرگ صنعتی را با درختکاری جبران کنیم، تصریح کرد: نکته دیگر این است که اگر جایی، یک مجتمع بزرگ صنعتی احداث می‌شود، باید از جوان‌های همان منطقه، شهرستان و استان، حداکثر استفاده را ببرند.

رئیس جمهور در پایان با اشاره به نقش بانک‌ها در توسعه زیرساخت های کشور با  بیان اینکه ممکن است اشکالاتی در فعالیت بانک‌ها باشد اما در عین حال کارهای عظیم و بزرگی هم توسط بانک‌ها انجام می‌گیرد، خاطرنشان کرد: نباید خدمات بانک‌ها را در آبادانی ایران فراموش کنیم. برای سرمایه‌گذاری‌های بزرگ یا باید بانک‌های داخلی و خارجی وارد شوند یا باید بازار سرمایه وارد شود یا صندوق توسعه که بدون اینها نمی‌شود سرمایه‌گذاری‌های عظیم و بزرگ را انجام داد.

لینک کوتاه مطلب : https://kermaneno.ir/?p=73676
1 نظر
  1. […] دوستان و آشنایان یا شنیده های خود، تصمیم گرفته اید در بورس ایران سرمایه‌گذاری کنید، احتمالا پیش از هر چیزی درباره ماهیت بورس و شرایط ورود […]

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.