مدیر حوزه هنری کرمان در خصوص طرح منتشر شده از سردر سینما نور پس از بازسازی گفت: طرحی که منتشر شده، طرح اولیه است و بنا نبود منتشر شود. برای طراحی نمای سینما نور ۱۷ طرح مختلف داریم که هنوز در مرحله تصمیمگیری است.
مدیر حوزه هنری کرمان در خصوص طرح منتشر شده از سردر سینما نور پس از بازسازی گفت: طرحی که منتشر شده، طرح اولیه است و بنا نبود منتشر شود. برایم طراحی نمای سینما نور ۱۷ طرح مختلف داریم که هنوز در مرحله تصمیمگیری است.
به گزارش کرماننو مجتبی اسدی در خصوص تصمیم گیری برای سردر سینما نور گفت: «در جلساتی که با میراث فرهنگی داشتیم به ما گفتند که این بنا شاخصههای ثبت میراثی را ندارد و صرفا باید نما با میدان ارگ همخوانی داشته باشد.»
اسدی با تاکید بر اینکه امکان حفظ سردر طلایی سابق وجود دارد، گفت: «این سردر یک آلومینیوم زرد رنگ است که فرسوده شده و سردر اصلی نیست، سردری که برای سینما نور ۷۰ سال پیش طراحی شده بود، یک سردر آجری و متناسب با معماری میدان ارگ است و این صفحهی طلایی حدودا سال ۱۳۵۵ و ۲۰ سال پس از ساخته شدن سینما به عنوان بازسازی و نوسازی بر روی سردر اصلی ساخته شده است که بر اساس قوانین میراث فرهنگی این اقدام خطا بوده است.»
رئیس حوزه هنری کرمان در این خصوص ادامه داد: «این نمای کامپوزیت ۲ تن وزن داشت که برای ایمنسازی و ایجاد مقاومت ساختمان بهتر بود این نما را از ساختمان حذف میکردیم.»
او ادامه داد: «یکی از ایدهها هم این است که با مرمت و بندکشی سردر آجری اولیه را حفظ کنیم. در واقع ما دو انتخاب داریم که یکی احترام به حافظه اجتماعی مردم کرمان است که به سردر طلایی این سینما عادت کردند، یکی هم احترام به قوانین میراث فرهنگی و هماهنگی با نمای میدان ارگ است.»