سرپرست معاونت هماهنگی امور اقتصادی استانداری کرمان عنوان کرد


قوانین مانع بین شرکت‌های دانش‌بنیان و واحدهای تولیدی

سرپرست معاونت هماهنگی امور اقتصادی استانداری کرمان با بیان اینکه ثمره رفع قوانین مزاحم در واحدهای تولیدی استان کرمان ننشسته، گفت: قوانین، مانع بین شرکت‌های دانش‌بنیان و واحدهای تولیدی و تولیدکنندگان است و باید این موارد شناسائی و رفع شود.

به گزارش کرمان‌نو به نقل از ایسنا، دکترحسین مهرابی در رویداد هم اندیشی انتقال فناوری به روستاها(روستای نوفن) در کرمان اظهار کرد: ضریب نفوذ دانش و فناوری در تولید، در بهره وری تجلی می یابد و البته بهره وری مفهوم پیچیده ای دارد.

وی با اشاره به اینکه بهره وری را یک شاخص از ضریب نفوذ دانش و تکنولوژی در نظر می‌گیریم، عنوان کرد: هدف رویداد این است برخی گره‌ها شناخته و در تکمیل زنجیره تولید تا مصرف فعالیت موثر داشته باشد.

مهرابی با اشاره به مشکلات حوزه تولید و فروش محصولات گلخانه‌ای تصریح کرد: یکی از حلقه‌های مفقوده در بازاریابی، صادرات محصولات گلخانه‌ای است و امیدواریم با بهره‌برداری از پایانه صادراتی جنوب کرمان این حل بشود.

سرپرست معاونت هماهنگی امور اقتصادی استانداری کرمان بیان کرد: دولت وظیفه تسهیل‌گری دارد که این کار را می‌تواند با عدم مداخله و روان‌سازی مجوزها و ارتباطات انجام بدهد.

وی اظهار کرد: باید قوانین مزاحم در ارتباط با پیوند دادن دانش و فناوری شناخته و رفع شود و رویداد امروز در این زمینه موثر است.

مهرابی با بیان اینکه ثمره رفع قوانین مزاحم در واحدهای تولیدی استان کرمان ننشسته، گفت: قوانین، مانع بین شرکت‌های دانش‌بنیان و واحدهای تولیدی و تولیدکنندگان است و باید این موارد شناسائی و رفع شود.

وی تصریح کرد: باید بررسی شود کدام شرکت دانش بنیان موازی کاری دارد یا کدام می توانند خلاءهای واقعی را پر کند. به عنوان مثال در حال حاضر در اصلاح نهال و بذر چندباره کاری را شاهدیم و از سوی دیگر خلاءهایی در سیستم‌های تنظیم رطوبت در گلخانه دارای وجود دارد.

مجید بلندنظر مدیر صندوق کارآفرینی امید استان کرمان نیز در این رویداد با اشاره به مدل‌های راهبردی صندوق کارآفرینی امید از جمله روستای بدون بیکار، صندوق‌های خرد محلی و … اظهار کرد: ۱۶۰ میلیارد تومان تسهیلات از اعتبارات اشتغال روستائی در استان کرمان پرداخت کرده ایم که بیشترین سهم نزدیک به ۸۵ درصد مربوط به بخش کشاورزی بوده است.

وی افزود: در صندوق های خرد محلی و روستای بدون بیکار ۷ میلیارد تومان تسهیلات پرداخت شده و این موارد مصداق اقتصاد مقاومتی هستند.

بلندنظر بیان کرد: قرار است طرح روستای نوفن یا انتقال فناوری به روستاها را در استان کرمان اجرا کنیم که در این راستا با شرکت های دانش بنیان فعال در حوزه کسب و کار و کارآفرینی فعالیت خواهیم کرد.

وی تصریح کرد: هدف از برگزاری رویداد امروز، تهیه بانک اطلاعاتی از شرکت های دانش‌بنیان و خلاق در حوزه کارآفرینی با رویکرد توسعه فناوری در روستاها و ارائه راهکارها برای اجرای طرح روستای نوفن در استان کرمان است.

لینک کوتاه مطلب : https://kermaneno.ir/?p=98920
ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.