رد بهبود فضای کسب‌وکار از سمت فعالان اقتصادی؛


تردید در رتبه ۵ استان در فضای کسب‌وکار

درحالی‌که مدیرکل اقتصاد و دارایی استان در شورای گفت‌وگوی دولت و بخش خصوصی با حضور استاندار از کاهش رتبه فضای کسب‌وکار به رتبه ۵ و بهبود فرایند صدور مجوز خبر می‌دهد، فعالان اقتصادی حاضر در این نشست این موضوع را رد کردند و مدعی شدند که فرایند صدور مجوز طولانی‌تر شده و شرایط نسبت به سال‌های قبل بدتر شده است.

به گزارش «کرمان نو» مدیرکل اقتصاد و دارایی استان در این شورا متذکر شد که رتبه فضای کسب‌وکار استان کرمان از اواخر جدول در پاییز ۱۴۰۳ به رتبه ۵ کشوری رسیده است.

صادق سلطانی‌نژاد در این نشست متذکر شده بود که در کرمان ۲۳۱ هزار درخواست داشتیم که تقریباً ۲۰۰ هزار مجوز برای کسب‌وکار صادر شده است و کرمان سهم ۳.۷ درصدی از صدور مجوز برای کسب‌وکار داشته است.

فاطمه محمدی رئیس کمیته صادرات، واردات اتاق بازرگانی در قبال صادرات در شورای گفت‌وگوی دولت و بخش خصوصی از پیچیده‌تر شدن فرایند صدور مجوز در استان خبر داد.

محمدی با بیان اینکه مسئولان گفتن یک کلمه «نه» عادت دارند، گفت: «بخش‌نامه‌ها به‌صورت سلیقه‌ای عمل می‌شود. اگر بخش‌نامه است چرا در استان‌های دیگر به نحوی دیگر عمل می‌شود.» او مدعی است که در استان کرمان مالیات‌های سنگین و کمرشکن برای فعالان اقتصادی بسته می‌شود، درصورتی‌که در استان‌های دیگر چنین درصدهای مالیاتی برای فعالان اقتصادی در نظر گرفته نمی‌شود.

ترکان، سرمایه‌گذار و مجری پروژه‌های نیروگاه خورشیدی نیز در این نشست از وضعیت وخیم فضای کسب‌وکار استان در بحث خورشیدی‌ها گفت. او با بیان اینکه ۱۰ سال قبل که نیروگاه خورشیدی در ماهان اجرا می‌کرده نسبت به اکنون که مجری چند پروژه در راین است به موانع کمتری دچار شده است، از وضعیت پیچیده فرایند صدور مجوز در کرمان گلایه کرد.

او در این نشست خواست تا اتاق بازرگانی، مسئول واحد انرژی‌های خورشیدی باشد و تمام اختیارات به این نهاد واگذار شود.

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.