مدیرکل امور اتباع و مهاجرین خارجی استانداری کرمان:


جمعیت اتباع را از ۱۲ درصد جمعیت استان به ۸ درصد رساندیم

0

اتباعی که چندین سال در کشور هستند سمت مشاغل سخت و زیان‌آور نمی‌روند

به گزارش کرمان‌نو، روح‌الله خضری‌پور، مدیرکل امور اتباع و مهاجرین خارجی استانداری کرمان در شورای گفت‌وگوی دولت و بخش خصوصی از تقلیل جمعیت اتباع خارجی از ۱۲ درصد از جمعیت استان به ۸ درصد خبر داد و در پاسخ به حضور اتباع در مشاغل سخت و زیان‌آور اعلام کرد که تبعه‌های که چندین سال در ایران بودند حاضر به کار در مشاغل سخت و زیان‌آور نیستند و فقط اتباع تازه‌وارد سمت مشاغل سخت و زیان‌آور می‌روند.
به گفته خضری‌پور وضعیت اشتغال اتباع استان بدین‌گونه است که ۴۳ درصد در بخش ساختمان، ۳۳ درصد در بخش دادوستد، ۲۵ درصد در بحث کشاورزی و ۱ درصد در بخش فرهنگی مشغول به کار هستند.
او با بیان اینکه جمعیت اتباع ایران نزدیک به جمعیت سوئیس است متذکر شد که در هیچ کشوری اجازه ورود اتباع غیرمجاز را نمی‌دهند. خضری‌پور راه‌حل حل معضل اتباع غیرمجاز و در کنار آن استفاده از این ظرفیت در بخش تولید را طرح کفالت دانست و گفت: تبعه‌های که ۲۰ سال در ایران کارکرده و درآمد کسب کرده حاضر به کار در مشاغل سخت و زیان‌آور نیست و صرفاً اتباع تازه‌وارد سمت مشاغل سخت می‌روند. او ادامه داد که راه استفاده کارفرمایان از نیروی اتباع طرح کفالت است و با درخواست کارفرما در سامانه امکان استفاده کارفرمایان از اتباع خارجی وجود دارد. او به آمار پژوهشی و خروج اتباع از مشاغل کشاورزی و کارهای زیان‌آور اشاره کرد و اعلام کرد که بایستی به این موضوعات رسیدگی شود. پاسخ خضری‌پور به ممنوعیت حضور اتباع در اکثر شهرستان‌های استان و حضور مجاز افراد صرفاً در ۷ شهرستان اعلام کرد که این موضوع در حیطه اختیار استان نیست. او در این جلسه متذکر شد که مخالف حضور اتباع در استان نیست و آمار نیاز هر شهرستان به اتباع خارجه برای طی‌کردن روال قانونی طی شده و فقط در شهرستان جیرفت میزان نیاز شناسایی شده ۳۲ هزار نفر است.

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.