در شورای معادن استان مطرح شد؛


درآمد مالیاتی استان کرمان در دوره ۴ساله ۴۰۰ درصد افزایش داشته است

0

وصول بیش از ۳۶ هزار میلیارد تومان مالیات در سال ۱۴۰۲، فراتر از هدف‌گذاری ۳۱ هزار و ۵۶۲ میلیاردتومانی، زمینه‌ساز افزایش چشمگیر نرخ مالیات در استان شد. به‌این‌ترتیب رشد مالیات در استان کرمان تقریباً ۲ برابر آذربایجان شرقی و خراسان رضوی است.

به گزارش کرمان‌نو، بر اساس گزارشی که سازمان صمت در چهارمین جلسه شورای معادن استان کرمان ارائه داد، رشد درآمد مالیاتی استان کرمان طی ۴ساله منتهی به ۱۴۰۲ بیش از ۴۰۰ درصد افزایش داشته و به عدد ۳۱ هزار و ۵۶۲ میلیارد تومان رسیده است. این افزایش مالیات در آذربایجان شرقی ۲۵۷ درصد و در خراسان رضوی ۲۵۲ درصد بوده است.

دیگر چه خبر؟

به گزارش کرمان نو از نشست شورای معادن، در آماری که مدیرکل صنعت معدن و تجارت استان در شورای معادن ارائه داد، میزان مالیات وصولی کرمان هیچ تناسبی با دیگر استان‌های صنعتی و معدنی ندارد. مالیات وصولی آذربایجان شرقی در سال ۱۴۰۲، ۱۴ هزار و ۷۱۵ میلیارد تومان بوده و در خراسان رضوی ۱۸ هزار و ۹۹۴ میلیارد تومان تعیین شده است. نکته مهم این گزارش این است که علی‌رغم اینکه در سال ۱۴۰۲ میزان مالیات مشخص‌شده استان ۳۱ هزار و ۵۶۲ میلیارد تومان بوده است، سازمان مالیات با وصول بیش از ۳۶ هزار میلیارد تومان مالیات، زمینه افزایش‌های سنگین نرخ مالیات در این استان را فراهم آورده است؛ تا جایی که در سال ۱۴۰۳ به یکباره مالیاتی که در لایحه بودجه برای استان تعیین شد، به ۶۷ هزار میلیارد تومان رسیده است.

مهدی حسینی‌نژاد، رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان، در این جلسه گزارشی از رشد حقوق دولتی وصولی از معادن ارائه داد و متذکر شد که اکنون بالای ۲۰ هزار میلیارد تومان حقوق دولتی از استان کرمان، اخذ می‌شود.

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.