معاون وزیر و رئیس سازمان فنی و حرفهای کشور در شورای مهارتی استان با تاکید بر اینکه صنایع کوچک و متوسط حقوق و دستمزد کارگران را سرکوب میکنند، گفت: با این شیوه پرداخت حقوق و دستمزد در صنایع کوچک و متوسط نیروی کار در این بخش کاهش مییابد و صنعت در آینده با چالش نیروی کار مواجه میشود مگر اینکه برای حقوق و دستمزد در صنعت فکر دیگری کنید و یا مداوم آموزشهای مهارتی برای جایگزین شدن نیروها برگزار شود.
به گزارش کرماننو، غلامحسین محمدی با بیان اینکه در خصوص پرداختی به کارگران صنعتی صنایع بزرگ را نگاه نکنید و به صنایع کوچک و متوسط توجه داشته باشید، گفت: در سال گذشته ۵۰۰ هزار نفر بیمهشده جدید داشتیم که سهم زنان در بین این بیمهشدهها بسیار بیشتر شده و تمرکز هم در تهران بوده است، این موضوع نشان میدهد که مردان ما به سمت مشاغل رسمی نمیروند و به سمت مشاغل غیررسمی حرکت کردند.
محمدی یکی از دلایل حرکت جامعه مردان به مشاغل غیررسمی را پرداختیها خصوصاً در بخش صنعت دانست و ادامه داد: در آینده صنعت ما دچار مشکلات عدیدهای در نیروی کار میشود و ما باید به حوزه حقوق و دستمزد صنعتی ورود کنیم و پرداختی صنعت را به جهت سختی کار جدا از دیگر مشاغل ببینیم.
او متذکر شد که راه دیگر برای جلوگیری از مشکل نیروی کار در بخش صنعت، آموزشهای مداوم مهارتی برای نیروی کار به جهت حرکت به سمت صنعت است.
به گفته معاون وزیر اگر نیروی کار صنعتی آسیب ببیند، صنعت دچار مشکل میشود و این وضعیت روی رشد اقتصادی و تورم تأثیر منفی میگذارد.
رئیس سازمان فنی و حرفهای کشور در این جلسه از مسئولان استان خواست تا کرمان را در مسیر اقتصاد دیجیتال حرکت کنند.
محمدی با تاکید بر اینکه کرمان باید هاب مهارتی در دانشبنیانها شود، گفت: بایستی در حوزه اقتصاد دیجیتال کرمان تراز شود و در زمینه هوش مصنوعی و بلاکچین سرمایهگذاری کند.
او در این جلسه که با موضوع مهارت آموزی برگزار شد تاکید کرد که نظام آموزشی ایران در تربیت نیروی کار ماهر، ناکارآمد عمل کرده و کشور از نظر میزان آموزش در سازمانها جز ۸ کشور آخر جهان قرار گرفته است.