ساخت ۲ بیمارستان شهربابک و عنبرآباد در بودجه ۱۴۰۱ ردیف ملی گرفت

رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان کرمان گفت: احداث بیمارستان‌های عنبرآباد و شهربابک در لایحه بودجه ۱۴۰۱ به‌عنوان پروژه‌های ملی ردیف اعتباری دارند.

به گزارش کرمان نو به نقل از تسنیم، جعفر رودری ظهر امروز در نشست خبری با اصحاب رسانه استان کرمان پیرامون تبیین لایحه بودجه ۱۴۰۱ دولت اظهار داشت: وظیفه ما آگاه‌سازی جامعه در ارتباط با وضعیت بودجه‌ای کشور بوده و در اجرای لایحه بودجه دولت فرهنگ‌سازی لازم است.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان کرمان با بیان اینکه کشور شرایط خاص اقتصادی را تجربه می‌کرد و با این وضعیت باید بودجه را تعریف کنیم گفت: رشد اقتصادی در کشور در دوران مختلف نوساناتی داشته است که مناسب سرمایه‌گذاری نیست.

وی با اشاره به اینکه ثبات اقتصادی لازمه هر گونه سرمایه‌گذاری در کشور است افزود: روند تشکیل سرمایه در کشور از سال ۹۶ منفی شده بود و حدود ۲۸ درصد جی دی پی کشور مربوط به استان تهران است و سایر استان‌ها سهم کمی از اقتصاد کشور دارند.

رودری با بیان اینکه بودجه ۱۴۰۱ با ورود به آمایش سرزمینی و نگاه منطقه‌ای دیده شده است ادامه داد: متاسفانه در سال ۹۸ و ۹۹ شاهد رکود اقتصادی در کشور بودیم و تدوین لایحه بودجه با رویکرد برنامه‌محوری انجام شده است.

وی با اشاره به اینکه در بودجه ۱۴۰۱ به استان‌ها توجه خوبی شده و می‌توان از این ظرفیت در جهت توسعه استان کرمان به‌خوبی استفاده کرد گفت: اصلاح ساختار بودجه در تدوین لایحه بودجه در دستور کار بوده و توفیقات خوبی در این زمینه داشته‌ایم.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان کرمان با بیان اینکه ارتقای بهره‌وری در بودجه ۱۴۰۱ بسیار اهمیت دارد و هدف‌گذاری بودجه است افزود: توسعه صادرات از محورهای لایحه بودجه بوده و استفاده از ظرفیت‌های خالی در لایحه بودجه و بهبود فضای کسب و کار در لایحه بودجه دیده شده است.

وی با اشاره به اینکه ۸.۲ درصد ظرفیت رشد اقتصادی را اعلام کرده بودیم که در برش استانی لایحه بودجه ۱۴۰۱ مقدار ۷.۷ درصدی رشد اقتصادی استان کرمان تایید شده است عنوان کرد: ۸۵ هزار میلیارد تومان از طریق تبصره‌های بودجه می‌توان به رشد اقتصادی استان کمک کرد.

رودری با بیان اینکه یکی از اصلاح ساختارهای بودجه، کیفیت بودجه‌ریزی و ایجاد ثبات اقتصادی و در واقع عبور از ردیف بودجه به سمت برنامه‌محوری بودجه بوده است گفت: شفافیت بودجه مورد تاکید است تا با یک ارتباط موثر بتوان به اهداف توسعه‌ای کشور و استان برسیم.

وی با اشاره به اینکه در سال ۱۳۹۹ طول زمان اجرای پروژه‌های عمرانی به حدود ۱۷ سال افزایش پیدا کرده بود که تلاش شده این مدت کاهش پیدا کند و بدهی پیمانکاران تهاتر و پرداخت شود افزود: در لایحه بودجه استقراض از بانک مرکزی و انتشار اوراق باید مدیریت شود.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان کرمان با بیان اینکه در ۳۱ استان کشور صندوق توسعه راه‌اندازی می‌شود تا از اعتبارات موجود با رویکرد عدالت محور استفاده شود گفت: استان‌ها و دستگاه‌ها باید در برابر منابع و اعتبارات پاسخگو باشند.

وی با اشاره به اینکه لایحه دولت در مجموع ۲۰ تبصره دارد که برنامه‌های اقتصادی دولت در آنها سیاست‌گذاری شده است بیان کرد: در تبصره ۱۴ لایحه بودجه به هدفمندی یارانه‌ها توجه شده و حدود ۴۷۰ میلیارد تومان برای این موضوع دیده شده است.

رودری با بیان اینکه در اجرای تبصره ۱۸ با رویکرد جدید اقدام می‌شود تا پشتیبان رشد و افزایش بهره‌وری شود افزود: در راه‌اندازی صندوق توسعه استان‌ها یکسری منابع از جمله دو هزار میلیارد تومان اختصاص داده شده که صرف رشد توسعه اقتصادی استان می‌شود.

وی با اشاره به اینکه استان کرمان با وجود معادنی که دارد بهره مالکانه دولت از معادن که ۱۵ درصد است به صندوق توسعه استان واریز می‌شود که بسیار ارزشمند است و به توسعه استان کمک زیادی می‌کند عنوان کرد: ۳ هزار و ۶۳۱ هزار میلیارد تومان مجموع بودجه دولت است.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان کرمان با بیان اینکه از این مقدار حدود هزار و ۵۰۵ هزار میلیارد بودجه عمومی دولت و ۲ هزار و ۲۳۱ هزار میلیارد تومان بودجه شرکت‌های دولتی است گفت: ۶۶۴ هزار میلیارد تومان بودجه از محل درآمدها که عمدتاً مالیات است تامین اعتبار می‌شود.
وی بیان کرد: در حوزه مالیات از ۳۲۵ هزار میلیارد تومان به ۵۲۶ هزار میلیارد تومان افزایش پیدا کرده که ۳۲ درصد رشد دارد که از محل فرار مالیاتی و مودیان جدید تامین می‌شود و تولیدکنندگان نباید نگران باشند.

رودری با اشاره به اینکه بیش از ۳۶ درصد افزایش اعتبارات تملک دارایی استان در بودجه دیده شده که عدد خوبی است گفت: در بودجه هزینه‌ای حدود ۲۳.۷ درصد رشد داشته و وضعیت بهتری نسبت به سال گذشته داریم.

وی با عنوان اینکه ۹ هزار و ۹۵۱ میلیارد تومان درآمد استان کرمان در سال گذشته بود که امسال به ۲۲ هزار و ۷۸۳ میلیارد تومان افزایش پیدا کرده است افزود: سهم شرکت‌های مس و گل‌گهر در وصول درآمدهای مالیاتی استان بسیار بالا است که بیشتر از این طریق تامین می‌شود.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان کرمان با بیان اینکه احداث بیمارستان شهرستان عنبرآباد و شهربابک در لایحه بودجه دیده شده و به‌عنوان پروژه‌های ملی ردیف اعتباری دارند گفت: ساخت دو بیمارستان شهرستان‌های شهربابک و عنبرآباد در بودجه ۱۴۰۱ ردیف ملی گرفت.

وی با اشاره به اینکه در بودجه جدید آبرسانی به روستاها دیده شده تا برخی از مشکلات این حوزه در سال آینده برطرف شود افزود: در مجموع در کل کشور اعتبارات در فصل آب افزایش پیدا کرده و به همین نسبت پروژه‌های استان کرمان که پیوست قانون دارند نیز اعتباراتشان افزایش پیدا می‌کند.

لینک کوتاه مطلب : https://kermaneno.ir/?p=81890
ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.