۲۰ درصد محصول کارخانه سیمان ماهان طی چند ساله گذشته به صادرات اختصاص یافته به طوری که در حال حاضر سیمان ماهان به برخی کشورهای همسایه صادر میشود.
“محمدرضا خیرخواه” در سمینار تخصصی روشهای کاربردی اجرا و کنترل بینهای مقاوم در برابر زلزله که در سالن اجتماعات مجتمع آموزش عالی زرند برگزار شد، اظهار کرد: ما در نظر داریم همایشهایی با دید علمی در سطح شهرستانهای استان کرمان در راستای آگاهی مردم در زمینه مقاومت سیمان برگزار کنیم.
وی با اعلام اینکه قبل این سمینار کار ما با نظام مهندسی رفسنجان آغاز شده است، گفت: ما از یک ماه پیش تاکنون، طرح توسعهای کارخانه سیمان را راه اندازی کردیم که مقاومت سیمان را تا ۲۵ درصد افزایش دهیم که این کار برای افزایش مقاومت و کاهش آلایندگیهای زیست محیطی میباشد.
مدیر فروش کارخانه سیمان ماهان کرمان با اشاره به صادارت این محصول با کیفیت بالا به کشورهای همسایه تصریح داشت: ۲۰ درصد محصول تولیدی کارخانه سیمان ماهان طی چند ساله گذشته به صادرات اختصاص یافته به و طوری که در حال حاضر سیمان ماهان به برخی کشورهای همسایه صادر میشود.
وی با اشاره به اینکه شهرستان زرند در گذشته نشان داده است که شهرستانی با سواد است، بیان کرد: تجارب سختی شهرستان زرند در زمینه زلزله داشته است و باید سازههای شهرستان زرند و حتی استان کرمان به سمت سازههای بتنی سوق پیدا کند، چون که مقاومت این سازهها بسیار بالا است.
مهدی افضلی رئیس نظام مهندسی شهرستان زرند نیز در این مراسم ابراز کرد: زرند در زمینه ساخت و ساز رتبه خوبی در سطح استان کرمان دارد.
وی با اشاره به اینکه ساختمان نظام مهندسی زرند در مرحله پارتیشنبندی است و تا شش ماه آینده به بهره برداری خواهد رسید، ادامه داد: بتن بر اساس مقاومت در زرند به فروش میرسد و این موضوع بین سه ارگان فرمانداری، نظام مهندسی و بنیاد مسکن به تصویب رسیده است.
به گزارش ایسنا محمدرضا مهدلو شهردار زرند در این نشست با اشاره به شهرسازی زرند و حضور معاون وزیر راه و شهرسازی و بازدید از شهرک زیتون این شهرستان گفت: شهرستان زرند شهرستانی زلزله خیز است که باید در راستای مقاوم سازی منازل این شهرستان تمام توان خود را به کار بگیریم.
وی مقاومت سازههای بتنی را یکی از اهداف برگزاری این سمینارها دانست و تأکید کرد: هم باید ارتقای دانش را داشته باشیم و هم استفاده بهینه از مصالح استانداردی که در جامعه وجود دارد.
علیرضا اوحدی عضو سازمان نظام مهندسی کرمان نیز در این مراسم بیان کرد: سال گذشته استان کرمان مقام اول را در ایران تحت عنوان کنترل مقررات ملی ساختمان به دست آورد و این نشان افتخار برای مجموعه مهندسی استان است.
علیرضا رحمتی دبیر کمیتههای تدوین استانداردهای ملی کشور و مدرس دانشگاه شهید بهشتی تهران نیز در این همایش ابراز کرد: موضوعی که در کشور ما وجود دارد این است که در خیلی از شهرستانهای کشور ما تولید بتن به روش مکانیزه مطابق با استانداردهای روز متأسفانه به دلیل فقدان ماشین آلات مناسب، عدم وجود نیروی انسانی متخصص و نبود مصالح اولیه مناسب خصوصاً سنگدانه به درستی انجام نمیشود.
علی الهی مدیر مجتمع آموزش عالی زرند گفت: هدف از برگزاری این سمینار میتواند بازگو کننده تعامل بین صنعت و دانشگاه باشد که هم برای تعالی اهداف دانشگاهها باشد و هدف دانشگاهها بیشتر جنبه حرفه آموزی، کارآموزی و کارآفرینی برای فارغالتحصیلان در آینده است.