یک از دغدغههای پیش روی سرمایه گذاران بخش تولید در استان اخذ مجوزهاست. این موضوع بارها در نشست شورای گفتوگو دولت و بخش خصوصی مورد بررسی قرار گرفته است و امروز هم در این نشست موضوع اخذ مجوز اراضی مطرح شد.
حافظی معاون اداره کل راه و شهرسازی نداشتن برخی اختیارات در استان را مشکل اساسی برای تایید مجوز زمین مطرح کرد.
موضوعی که با پیشنهاد واگذاری زمین از پیش استعلام شده از سوی استاندار و معاون عمرانی او مواجه شد.
آیت الهی موسوی گفت: سالهای قبل در یک جلسه کشوری پیشنهاد دادیم که استعلامات واگذاری زمین یک جا انجام شود؛ چند استان آن را اجرا کردند، اما در کرمان اجرایی نشد.
او البته معتقد است که اکثر مشکلات واگذاری زمین در حوزه استان قابل حل است و باید راهکار مناسب را پیدا کرد.
برگزاری جلسات به این شیوه خروجی طولانی مدت دارد
رییس سازمان صمت شمال استان که مخالف برگزاری نحوهی بررسی مشکلات هر اداره در هر جلسه شورای گفتگو بود، گفت: برگزاری جلسات به این شیوه خروجی طولانی مدت دارد.
مهدی حسینینژاد در خصوص طرح پیشنهادی معاون استاندار اظهار کرد: در سالهای گذشته لکهی صنعتی تعریف کردیم و در مواردی برایشان مجوز به نام تعاوني سازمان ثبت کردیم که ادامه دار نبود.
البته به اعتقاد رییس پارلمان بخش خصوصی کرمان، فقدان اطلاعات لازم درد مزمنی برای آینده نگری، برنامه ریزی و تحلیل مسائل در بخش خصوصی و دولتی است.
سید مهدی طبیبزاده گفت: ایجاد پایگاه های اطلاعات در هر حوزه لازم است و اگر آمار دقیق باشد شعار سال محقق میشود.
او افزود: مدیران باید تولید را در اولویت برنامههای خود قرار دهند چرا که این موضوع، کشور را علیرغم تحریمها سرپا نگه داشته است.
اگر تعلل کنیم هر دقیقه ۵۷ میلیارد تومان را جذب نمیکنیم
در حاشیه نشست امروز، اتاق بازرگانی به عنوان میزبان جلسه، یک شمارشگر در مقابل حاضرین به نمایش گذاشته بود.
شمارشگری که در هر دقیقه ۵۷ میلیون تومان را به جمع عدد اضافه میکرد.
رییس اتاق بازرگانی کرمان در این باره گفت: در استان ۱۵۰ هزار فرصت سرمایه گذاری وجود دارد که اگر در رفع مشکلات آن ها تعلل کنیم، به ازای هر دقیقه ۵۷ میلیارد تومان را جذب نمیکنیم.
در طول جلسه ۲ ساعته این عدد به ۷ میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان رسید و به گفتهی طبیبزاده هدف از نمایش این عدد گوشزد کردن بررسی مسائل مربوط به حوزه تولید از سوی مدیران استان که در جمع حضور دارند بوده است.