طی قراردادی بین دانشگاه علوم پزشکی کرمان و گروه اقتصادی پویش نور پایدار صورت گرفت؛
کارخانه نوآوری و پارک علم و فناوری سلامت احداث میشود
قرارداد طراحی و ساخت کارخانه نوآوری و پارک علم و فناوری سلامت بر مبنای استفاده از ظرفیت ماده ۱۱ قانون جهش تولید دانشبنیان بین دانشگاه علوم پزشکی کرمان و گروه اقتصادی پویش نور پایدار، در نشستی با حضور رئیس اتاق کرمان و معاونان عمرانی و توسعه و مدیریت منابع استانداری کرمان به امضا رسید.
به گزارش کرماننو به نقل از روابطعمومی اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی کرمان، مدیرعامل گروه اقتصادی پویش نور پایدار و عضو هیئت نمایندگان اتاق کرمان، در این نشست گفت: بر اساس ماده ۱۱ قانون جهش تولید، به شرکتها اجازه داده شده که از اعتبار مالیاتی خود برای حمایت از فعالیتها و اقدامات دانشبنیان در بخشهایی مانند خرید صندوقهای پژوهش و فناوری، خرید سهام شرکتهای بورسی و احداث ساختمان استفاده کنند.
محسن ضرابی افزود: شاید از نظر اقتصادی برای ما بهتر این بود که سهام شرکتهای بورسی را خریداری میکردیم؛ اما به دلیل ظرفیتهای بسیاری که در استان وجود دارد و تفاهمنامهای که درگذشته با دانشگاه علوم پزشکی کرمان داشتیم، تصمیم بر احداث ساختمان در این مجموعه گرفتیم. وی ادامه داد: قطعاً در اجرای این طرح با برخی مجموعهها چالشهایی خواهیم داشت که برای تحقق احداث این مجموعه مهم حمایت همه دستگاهها را نیاز دارد.
ضرابی، اظهار کرد: با احداث کارخانه نوآوری و پارک علم و فناوری سلامت، از دانشجویان و اساتید نخبه در این دانشگاه حمایت خواهد شد و از برخی مهاجرتها جلوگیری به عمل خواهد آمد. عضو هیئت نمایندگان اتاق کرمان بیان کرد: دو هلدینگ ۱۱۵ و طلوع خلیجفارس قرار است اعتبار مالیاتی خود را برای این طرح بگذارند که البته پیش از اجرا، مطالعه و طراحی دقیق آن ضروری است. وی تصریح کرد: این ساختمان قرار است در زمینی به مساحت ۱۹ هزار مترمربع در پردیس دانشگاه علوم پزشکی کرمان در مکان مناسبی احداث شود.
رئیس اتاق کرمان نیز در این نشست گفت: اتاق کرمان مسائلی مانند توسعه علم و فناوری را احصا و برای حل مواردی ورود میکند که دراینرابطه اولین انجمن شرکتهای دانشبنیان استان در کرمان تشکیل شده و سند توسعه فناوری استان تهیه و به تصویب رسیده است. سید مهدی طبیبزاده، ادامه داد: شرکت ۱۱۵ در انجام مسئولیتهای اجتماعی خود بهخوبی کارکرده، در دوران کرونا با تأمین برخی اقلام موردنیاز جامعه و همچنین اخیراً با ساخت مدرسه اوتیسم در سریعترین زمان ممکن، خدمات بسیاری به استان ارائه داده است.
در ادامه این نشست معاون توسعه و مدیریت منابع استانداری کرمان بیان کرد: دانشگاه علوم پزشکی کرمان جزء ۷ دانشگاه برتر کشور، با دارابودن منابع انسانی برتر، استراتژیک و دانشگاهی از جایگاه ویژهای برخوردار است. علی بیگزاده، افزود: احداث کارخانه نوآوری و پارک علم و فناوری سلامت برای اولینبار در کشور در کرمان راهاندازی خواهد شد و میتواند بهعنوان الگو در کشور مطرح شود.
وی ضمن قدردانی از اتاق کرمان بهعنوان پارلمان بخش خصوصی در انجام مسئولیتهای اجتماعی خود تصریح کرد: در جایجای استان حمایت اتاق را شاهد هستیم و فعالیتهای ارزشمندی را انجام داده است. بیگزاده، اظهار کرد: جایگاه علم و فناوری در دانشگاهها بر کسی پوشیده نیست و از آقای ضرابی به دلیل پذیرفتن این اقدام تأثیرگذار بسیار سپاسگزاریم. معاون توسعه و مدیریت منابع استانداری کرمان افزود: با راهاندازی این مجموعه و استقرار شرکتهای دانشبنیان و فناور حوزه سلامت در آن، شرکتهای بزرگ ایجاد میشود و فعالیتهای دانشبنیان مطابق با دغدغه رهبر معظم انقلاب مبنی بر تولید دانشبنیان به این مهم کمک خواهند کرد.
گفتنی است در این نشست قرارداد طراحی و اجرای کارخانه نوآوری و پارک علم و فناوری سلامت به امضا رسید و شرکت طراح این ساختمان به ارائه طرح خودپرداخت.