رییس شبکه دامپزشکی بردسیر با بیان اینکه ۲ اکیپ سیار بر تولید و توزیع فراوردههای خام دامی این شهرستان نظارت میکنند گفت: طرح تشدید نظارتهای بهداشتی در راستای تامین سلامت و امنیت غذایی مردم در طول ایام نوروز ۱۴۰۱ و ماه مبارک رمضان با شدت بیشتری اجرا میشود.
به گزارش کرمان نو به نقل از ایرنا، ندا ثنایی روز با اشاره به اینکه طرح تشدید نظارت های بهداشتی در بردسیر بر تولید و عرضه مواد خام دامی از پانزدهم اسفند سال جاری به مرحله اجرا درآمده است افزود: روزانه ۲ اکیپ سیار در قالب ۲ شیفت کاری صبح و بعدازظهر در این طرح حضور دارند.
وی با توجه به ضرورت تشدید کنترل و نظارت بهداشتی بر تولید و عرضه فرآوردههای خام دامی اظهار داشت: به منظور حفظ سلامت مصرف کنندگان در این طرح بر تمامی واحدهای توزیع و عرضه فرآوردههای خام دامی در مراکز تحت پوشش اعم از واحدهای توزیع گوشت گرم و سرد و همچنین رستوران ها، مراکز بیرونبر غذا و فستفود و همچنین خودروهای ویژه حمل فرآورده های خام دامی، کشتارگاه های دام و طیور و سردخانه های نگهداری فرآورده های خام دامی نظارت و بازرسی صورت می گیرد.
ثنایی از شهروندان خواست فرآورده های خام دامی مورد نیاز خود را فقط از مراکز مجاز خریداری و در هنگام خرید حتما به تاریخ و انقضای آن و مهر دامپزشکی توجه کنند.
همچنین در صورت مشاهده هرگونه تخلف مانند عرضه گوشت قرمز بدون مهر دامپزشکی، عرضه گوشت از پیش چرخ شده، عرضه مرغ قطعهبندی شده فاقد هویت، عرضه فرآوردههای بستهبندی شده غیرمجاز بدون تاریخ تولید، انقضا و کد دامپزشکی و … مراتب را به شماره تلفن ۱۵۱۲ و یا شماره تماس ۳۳۵۲۰۱۱۹ گزارش کنند.