عطاپور، معاون سیاسی اجتماعی استاندار کرمان:


اجازه نمی‌دهیم هیئت‌های ورزشی سیاسی اداره شوند

0

معاون سیاسی اجتماعی استاندار در آئین تودیع و معارفه مدیرکل ورزش و جوانان استان بر استقلال حوزه ورزش تاکید کرد و گفت: متاسفانه غرض‌ورزی‌ها در  فضای ورزش  زیاد است. هیات‌های ورزشی بنگاه‌های سیاسی نیستند و باید به کار تخصصی و ورزشی خودشان برسند و این موضوع خط قرمز ماست.

معاون سیاسی و اجتماعی استاندار کرمان گفت: برای ما استقلال مدیر ورزشی بسیار مهم بوده و در نهایت سلطانی گزینه مورد توافق  استاندار کرمان و وزارت ورزش و جوانان بود؛ البته در مسیر انتخاب گزینه‌ها متوجه غرض‌ورزی‌های زیادی در فضای ورزش استان شدیم.

به گزارش کرمان‌نو در مراسم تودیع و معارفه مدیرکل ورزش و جوانان استان کرمان که روز چهارشنبه ۱۸ تیرماه در اتاق بازرگانی کرمان برگزار شد؛ ابوذر عطاپور معاون سیاسی و‌ اجتماعی استاندار کرمان به نمایندگی استاندار کرمان در این جلسه گفت: آقای پاریزی از زمانی که من مسئولیت گرفتم دو سه بار دفتر من آمدند و هربار اصرار بر رفتن داشتند و هربار هم برخورد تندی از سمت من نصیبشان می‌شد چون واقعا به ایشان اعتقاد داشتم؛ اما ایشان بالاخره معتقد بودند به اندازه کافی در این مسئولیت بودند.

عطاپور افزود: در نهایت جمع‌بندی نظر وزارت ورزش و استاندار این شد که حجت سلطانی این مسئولیت را بپذیرند، ایشان هم جوانی هستند که رده‌های مختلف مدیریتی طی کردند، استقلال مدیر ورزشی برای ما بسیار مهم بود و در نهایت با توافق‌ آقای استاندار با وزارت ورزش آقای سلطانی انتخاب شدند.

دیگر چه خبر؟

عطاپور تاکید کرد: حتما عملکردشان در طول مدت سرپرستی بررسی خواهد شد و بر مبنای سند کرمان برفراز که اهداف خاصی در ورزش استان دنبال می‌کنیم، معتقدیم آقای سلطانی می‌توانند این اهداف را دنبال کنند و اگر در دوران سرپرستی بتوانند عملکرد مثبتی داشتند حتما ادامه‌دهنده مسیر خواهند بود.

معاون سیاسی و اجتماعی استاندار کرمان اضافه کرد: در این چند ماهی که گزینه‌ها‌ را بررسی کردیم متوجه موضوعاتی شدیم که غرض‌ورزی‌ها در این فضا زیاد است.هیات‌های ورزشی بنگاه‌های سیاسی نیستند و باید به کار تخصصی و ورزشی خودشان برسند و این موضوع خط قرمز ماست.

عطاپور با اشاره به ظرفیت معادن در استان کفت: استان ما استان بی‌پولی نیست و باشگاه‌های ورزشی قدرتمندی دارد که در توسعه ورزش در مناطق کمتر برخوردار استان و استعدادیابی می‌توانند فعالیت کنند، باشگاه‌های ورزشی استان باید برنامه سال‌شان را به ما ارائه کنند و در حوزه‌های مختلف به کمک ورزش استان بیاییند.

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.