افزایش تصادفات در تعطیلات نوروزی


آمار نگران‌کننده تصادفات نوروزی؛ ۱۱۵ مصدوم در کرمان راهی بیمارستان شدند

هفتمین روز از تعطیلات نوروزی در استان کرمان با افزایش نگران‌کننده آمار تصادفات همراه بود. بر اساس اعلام دانشگاه علوم پزشکی کرمان، ۱۱۵ نفر از مصدومان تصادفی در روز پنجشنبه، هفتم فروردین، با تلاش نیروهای اورژانس به بیمارستان‌های استان منتقل شدند.

به گفته مرکز هدایت عملیات بحران دانشگاه علوم پزشکی کرمان، در طول طرح سلامت نوروزی، علاوه بر مصدومان تصادفی، ۲۰۶ بیمار غیرتصادفی نیز توسط اورژانس به مراکز درمانی انتقال یافته‌اند. همچنین، ۴۳ نفر از مصدومان تصادفی و ۲۰۵ بیمار غیرتصادفی به صورت سرپایی در محل حادثه درمان شده‌اند. این آمارها حاکی از فشار مضاعف بر کادر درمان و اورژانس استان در ایام نوروز است.

در همین راستا، ۴۰ بازدید از بیمارستان‌ها، مراکز بهداشتی و درمانی و پایگاه‌های اورژانس پیش بیمارستانی انجام شده است تا از آمادگی و ارائه خدمات مناسب به مراجعان اطمینان حاصل شود.

بر اساس آمار ارائه شده، تعداد کل مراجعان به اورژانس بیمارستان‌های استان به ۱۰ هزار و ۵۸۴ نفر رسیده است. از این تعداد، ۸ هزار و ۹۹ نفر به صورت سرپایی درمان شده و یک هزار و ۴۸۵ نفر در بیمارستان‌ها بستری شده‌اند. همچنین، ۱۱۳ بیمار به بخش‌های ویژه منتقل شده و ۴۳۹ نفر در بخش‌های عادی بستری شده‌اند.

در طول این روز، ۱۰۲ نوزاد متولد شده‌اند، ۱۶۱ عمل جراحی اورژانسی و ۱۲۹ عمل جراحی غیراورژانسی انجام شده است. ۴۱ مورد اعزام بین بیمارستانی نیز گزارش شده است که نشان‌دهنده تلاش برای ارائه خدمات تخصصی به بیماران در سراسر استان است.

علاوه بر این، در یک هزار و ۴۴۷ مورد بازدید بهداشتی از اماکن استان کرمان، ۵۹۰ کیلوگرم مواد غذایی فاسد جمع‌آوری شده و ۲ مرکز متخلف نیز به دلیل عدم رعایت استانداردهای بهداشتی تعطیل شده‌اند. این اقدامات با هدف حفظ سلامت عمومی و جلوگیری از بروز بیماری‌های ناشی از مصرف مواد غذایی ناسالم انجام شده است. این آمارها نشان می‌دهد که تعطیلات نوروزی اگرچه فرصتی برای استراحت و تفریح است، اما با افزایش سفرها و ترددها، خطرات و حوادث نیز افزایش می‌یابد. لازم است رانندگان با احتیاط بیشتری رانندگی کنند و مردم نیز در مصرف مواد غذایی بهداشتی دقت بیشتری داشته باشند تا از بروز حوادث ناگوار جلوگیری شود.

 

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.