اجرای پروژه فرهنگی تفریحی میدان هفت باغ سرعت گیرد

0

محمد فرشاد صبح پنجشنبه در نشست بررسی طرح پروژه «فرهنگی تفریحی میدان هفت باغ» با بیان اینکه برای اجرای این پروژه بزرگ نظرات تخصصی کارشناسان معماری و شهرسازی  دیده شود، ادامه داد: باید تدابیری اندیشیده شود تا اجرای این پروژه سرعت گیرد و به تعویق نیفتد.

به گزارش مهر، شهردار کرمان نیز در این نشست اجرای این پروژه را اقدامی خوب و مورد نیاز شهر کرمان دانست و گفت: باید کارگروهی متشکل از اعضای شورای شهر، مشاور طرح و اعضای کمیته معماری و شهرسازی شهرداری تشکیل شود و تمامی مسائل مربوط به این طرح را بررسی و نهایی کنند.

سید مهران عالم زاده ادامه داد: شهر کرمان نیازمند مجموعه ها و مراکز فرهنگی و تفریحی بسیاری است که اجرای این طرح می تواند بخشی از کمبود موجود را برطرف کند.

در ادامه افضلی مشاور پروژه فرهنگی تفریحی میدان هفت باغ به بیان روند و بخش های اجرایی این طرح  پرداخت.

گفتنی است؛ ۵۰ درصد میدان هفت باغ به مالکیت شهرداری و ۵۰ درصد آن به مالکیت مجموعه عمران علوی است.

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.