رشد آمار خودکشی در بعضی از استان‌های کشور

0

مدیرکل بهزیستی استان کرمان در مقایسه آمار موجود بین ایران و سایر کشور ها در بحث خودکشی گفت: گرچه ایران از میانگین دنیا در موضوع خودکشی و سایر مشکلات اجتماعی بالاتر نیست، اما به هر حال وقوع همین تعداد خودکشی در یک مدت زمان کوتاه بیانگر واقعیاتی است که باید مورد توجه قرار گیرد و در این توجه استفاده از نظرات کارشناسان و دانشگاهیان بسیار راهگشا است.

دیگر چه خبر؟

“عباس صادق زاده” در دوره آموزشی روش های مداخله در خودکشی با اظهار تاسف از رشد آمار خودکشی در بعضی از استان های کشور گفت :باید به پدیده خودکشی به عنوان یکی از آسیب های روانی – اجتماعی که به صورت آگاهانه انجام می شود؛ با جدیت پرداخته شود .

صادق زاده خودکشی را یکی از معضلات جوامع امروز دانست و اظهار کرد: مشاورین، روانشناسان و فعالان حوزه امور اجتماعی می توانند با شناسایی چالش های سلامت روان افراد جامعه نقش به سزایی در کنترل و پیشگیری از این مساله اجتماعی داشته باشند .

وی برگزاری دوره های آموزشی مداخله در خودکشی را برای آگاهسازی افراد ضروری خواند و افزود: خودکشی و آسیب های اجتماعی متعدد معلول علت های دیگری می باشد که برای پیشگیری و مداخلات بهنگام و موثر باید علت ها را مورد بررسی و ارزیابی قرار دهیم .

مدیرکل بهزیستی استان کرمان با بیان اینکه نوعی رویکرد، نظریه و همچنین مدیریت ناصحیح زمینه بروز مسائل اجتماعی به ویژه خودکشی را فراهم می کند؛ عنوان کرد: بهزیستی به عنوان متولی مسائل اجتماعی با شناسایی علت ها و مداخلات بهنگام از طریق توان علمی کارشناسان این حوزه اقدامات موثری را در کاهش این مساله اجتماعی انجام داده است .

صادق زاده با تاکید بر نقش تصمیم گیران و برنامه ریزان در حوزه مسائل اجتماعی، افزود: افزایش دانش افراد مختلف جامعه اعم از مدیران، کارشناسان و مردم می تواند در کنترل مسائل اجتماعی موثر باشد .

وی در مقایسه آمار موجود بین ایران و سایر کشور ها در بحث خودکشی گفت: گرچه ایران از میانگین دنیا در موضوع خودکشی و سایر مشکلات اجتماعی بالاتر نیست، اما به هر حال وقوع ۱۰ خودکشی در یک مدت زمان کوتاه بیانگر واقعیاتی است که باید مورد توجه قرار گیرد و در این توجه استفاده از نظرات کارشناسان و دانشگاهیان بسیار راهگشا است.

مدیرکل بهزیستی استان کرمان به عنوان مشاوران گفت: مشاوران با تجربه و Helpline و Hotline با تشریح نقش کارشناسان آموزش دیده در لحظه با مداخله بهنگام و اثر بخش می توانند وقوع خودکشی را به تاخیر انداخته و چه بسا زمینه های ایجاد این فکر را از بین ببرند، بنابراین باید دوره های آموزشی مرتب و به روز برای کارشناسان، مددکاران و روانشناسان برگزار شود.

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.