امامجمعه کرمان در روز دانشجو عنوان کرد؛
مطالبهگری دانشجویان باید مبتنی بر علم، عدالت و دلسوزی باشد
حجتالاسلاموالمسلمین حسن علیدادیسلیمانی، نماینده ولیفقیه در استان کرمان، به مناسبت روز دانشجو در جمع دانشجویان دانشگاه شهید باهنر و دانشگاه آزاد کرمان حضور یافت و با تأکید بر اهمیت نقش دانشجویان در نظام اسلامی، سه ویژگی اساسی برای یک مطالبهگری صحیح را تشریح کرد.
به گزارش کرماننو، حجتالاسلاموالمسلمین حسن علیدادیسلیمانی، نماینده ولیفقیه در استان کرمان با بیان اینکه تعهد به تکلیف ریشه در چارچوبهای دینی و اخلاقی دارد، گفت: تعهد یعنی عملکردن در چهارچوب وظایفی که موقعیت هر فرد در قبال جامعه بر او اقتضا میکند. او با اشاره به احادیث، سه ویژگی مطالبهگری مؤثر از نگاه دینی را چنین برشمرد: نخستین ویژگی «علم و آگاهی» است؛ مطالبهگر باید با تحقیق، دقت و اشراف کامل به موضوع وارد میدان شود و دانشگاه یکی از مهمترین بسترهای شکلگیری چنین دانشی است.
علیدادیسلیمانی «عدالت و انصاف» را دومین ویژگی دانست و تأکید کرد مطالبهگر باید در سخن، نوشتار و نقد، این اصل را به طور واقعی رعایت کند؛ چرا که انصاف، پایه تأثیرگذاری بر مخاطب است.
او سومین ویژگی را «رفاقت و دلسوزی» عنوان کرد و گفت مطالبهگر باید با همدلی و خیرخواهی نسبت به جامعه و حتی فردِ مورد مطالبه اقدام کند.
نماینده ولیفقیه در استان کرمان در پایان تأکید کرد: «وقتی رفاقت و دلسوزی در کنار دانش و علم کافی و در چارچوب عدالت و انصاف قرار گیرد، گامی بزرگ در مسیر مطالبهگری صحیح برداشته شده است.»