سرپرست اداره کل ارتباطات و فناوری اطلاعات عنوان کرد؛


شهرداری جیرفت برای توسعه زیرساخت‌های ارتباطی همکاری نمی‌کند

0

سرپرست اداره کل ارتباطات وفناوری اطلاعات استان کرمان در نشست شورای اداری شهرستان جیرفت با اشاره به خدمات گسترده وزارت ارتباطات در سال‌های اخیر، بر لزوم همکاری شهرداری در توسعه زیرساخت‌های ارتباطی تأکید کرد.

به گزارش کرمان‌نو، آزاده تاج‌الدینی گفت: در چند سال اخیر، حدود ۳۰۰ روستای شهرستان جیرفت از طریق ارتقای سایت‌های موجود یا احداث سایت‌های جدید، به شبکه ملی اطلاعات متصل شده‌اند. این پروژه‌ها با مشارکت اپراتورهای همراه اول و ایرانسل اجرا شده‌اند.

او با اشاره به پروژه فیبرنوری جیرفت به اسفندقه افزود: در مسیر نارجو، نزدیک به ۱۰۰ کیلومتر فیبرنوری در منطقه‌ای صعب‌العبور اجرا شده و سایت‌های متعددی در مسیر به شبکه متصل شده‌اند. این مسیر اکنون از سمت دولت‌آباد به سوی چناران و ایستگاه ۴۱۷ در حال طراحی و توسعه است.

تاج‌الدینی با بیان اینکه این طرح‌ها از محل اعتبارات وزارت ارتباطات انجام شده، ادامه داد: «در همین دولت چهاردهم بیش از ۶۰ روستای دیگر به اینترنت متصل شده‌اند. اما توسعه شبکه ارتباطی در شهر جیرفت با دو مانع مهم روبه‌روست؛ یکی مقاومت برخی شهروندان نسبت به احداث سایت‌های مخابراتی و دیگری عدم همکاری کافی شهرداری.

او تصریح کرد: برخی شهروندان بدون اطلاع دقیق، تصور می‌کنند سایت‌های مخابراتی برای سلامت آن‌ها مضر است، در حالی‌ که تمامی این تجهیزات با رعایت استانداردهای بین‌المللی وارد کشور شده‌اند و خطری برای مردم ندارند.

سرپرست اداره کل ارتباطات استان کرمان ضمن انتقاد از عملکرد شهرداری جیرفت گفت: سال گذشته، هر دو اپراتور همراه اول و ایرانسل در پی توسعه شبکه در شهر بودند اما با ممانعت مردمی و نیز عدم همکاری شهرداری مواجه شدند. فضاهای شهری در اختیار شهرداری است و همکاری این نهاد برای نصب تجهیزات اپراتورها ضروری است.

او همچنین به پروژه مهم اتصال منازل و کسب‌وکارها به شبکه فیبرنوری اشاره کرد و گفت: «اپراتور های‌وب به عنوان پیمانکار دولت و شرکت مخابرات آماده اجرای این پروژه هستند. با این حال، تعرفه‌های بالایی که شهرداری برای مخابرات تعریف کرده، مانع بزرگی در مسیر اجراست و نیازمند بازنگری است تا مردم بتوانند از این خدمات بهره‌مند شوند.

تاج‌الدینی افزود: برای تحقق شهر هوشمند در جیرفت، توسعه زیرساخت‌های ارتباطی یک ضرورت است. اجرای این پروژه‌ها به‌ویژه در مناطق صعب‌العبور، نیازمند مشارکت فعال همه دستگاه‌های اجرایی از جمله شهرداری، شرکت برق و راه‌سازی است.

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.