وعده مدیرکل صمت جنوب کرمان برای کشاورزان پیشرو جنوب‌ کرمان؛


صدور مجوز صنعتی در کمتر از یک روز

0

مدیرکل صنعت، معدن و تجارت جنوب کرمان گفت: اگر کشاورزان پیشرو تنها ۱۰ درصد از درآمدشان را در صنایع تبدیلی سرمایه‌گذاری کنند، تحول بزرگی در کشاورزی منطقه رخ می‌دهد.

به گزارش کرمان‌نو، مدیر کل صنعت‌معدن و تجارت جنوب کرمان با اشاره به رشد سرمایه‌گذاری در حوزه صنعت و معدن جنوب کرمان تحولات مهمی را در این بخش رقم زده است، اعلام کرد: در پیوند صنعت با کشاورزی، توجه به صنایع فرآوری محصولات کشاورزی به یکی از محورهای اصلی توسعه منطقه تبدیل شده است.

مسلم مروجی فرد افزود: جنوب کرمان به عنوان یکی از قطب‌های کشاورزی کشور، با وجود کشاورزان خرد‌مالک و کشاورزان پیشرو، از ظرفیت بالایی در تولید و گردش مالی برخوردار است. اکنون تمرکز سیاست‌گذاران حوزه صنعت بر آن است که کشاورزان پیشرو را به سرمایه‌گذاری در صنایع فرآوری و بسته‌بندی محصولات ترغیب کنند.

مسلم مروجی‌فرد، رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت جنوب کرمان، با تأکید بر نقش صنایع تبدیلی در رونق کشاورزی گفت: به هر کشاورز پیشرویی که وارد حوزه صنعت کشاورزی شود، در کمتر از یک روز مجوز لازم را صادر می‌کنیم. این را اثبات کرده‌ایم و در عمل نیز به آن پایبندیم.

به گفته مروجی‌فرد، تاکنون ۴۵۸ جواز صنعتی فعال در جنوب کرمان صادر شده که مجموع سرمایه‌گذاری آن‌ها به ۵۰ هزار میلیارد تومان می‌رسد. همچنین ۳۲۶ پروانه بهره‌برداری در این حوزه صادر شده که منجر به ایجاد ۵۵۰۰ فرصت شغلی شده است.

او افزود: ۳۰ درصد از این مجوزها مربوط به صنایع فرآوری و بسته‌بندی محصولات کشاورزی است و ۱۵ درصد نیز به واحدهای خدماتی مرتبط با کشاورزی مانند تولید نایلون و نوار تیپ اختصاص دارد. این واحدها در سراسر منطقه جنوب کرمان پراکنده‌اند و بیشترین تمرکز آن‌ها در شهرستان جیرفت است.

مروجی‌فرد با اشاره به تسهیل روند صدور مجوزها گفت: «هر سرمایه‌گذاری که در حوزه صنایع تبدیلی کشاورزی اقدام کند، ظرف کمتر از یک ساعت مجوز فعالیت دریافت خواهد کرد. همچنین تأمین زمین مورد نیاز در شهرک‌های صنعتی انجام می‌شود.

او در پایان با اشاره به نقش سرمایه‌گذاران بومی در رشد و توسعه منطقه تأکید کرد: سرمایه‌گذاران بومی و کشاورزان پیشرو، اگر تنها ده درصد از درآمد خود را به صنایع فرآوری اختصاص دهند، شاهد تحولی اساسی در صنعت کشاورزی خواهیم بود. تجربه نشان داده است که حضور شرکت‌های غیربومی در این حوزه، با موفقیت کمتری همراه بوده است.

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.