استفان آشکوفسکی وینگر باتجربه اهل مقدونیه به مس رفسنجان پیوست.
به گزارش کرمان نو، به نقل از رسانه رسمی باشگاه مس رفسنجان؛ در ادامه فعالیتهای باشگاه در نقلوانتقالات زمستانی، استفان آشکوفسکی وینگر ۳۳ساله مقدونیهای با نظر کادر فنی با عقد قراردادی تا پایان فصل به مس پیوست.
آشکوفسکی که تاکنون ۴۰ بار پیراهن تیم ملی مقدونیه را پوشیده در نیمفصل نخست برای تیم رادنیکی نیس صربستان در ده مسابقه به میدان رفته بود.
او سابقه بازی در سطح نخست لیگهای هلند، مقدونیه، ترکیه، بلغارستان، صربستان، یونان، ارمنستان و رومانی را در کارنامه دارد.
آشکوفسکی همچنین با تیم پارتیزان بلگراد قهرمان لیگ برتر صربستان و با تیم سپسی OSK قهرمان جام حذفی و سوپرکاپ رومانی شده است.
به نظر میرسد باشگاه مس رفسنجان تمام تلاش خود را برای فرار از منطقه قرمز در نیمفصل انجام دادهاند پیش از او، لی کیجه مدافع اهل کره جنوبی به خدمت گرفته شد و در تبریز نیز برای مس به میدان رفت. همچنین حمیدرضا طاهرخانی، سعید مهری و محمد عباسی دیگر نفرات اضافه شده به مس رفسنجان در نقلوانتقالات زمستانی هستند.