مرغ سبز در استان کرمان نداریم

مدیر کل دامپزشکی استان کرمان با اعلام این مطلب که در سطح استان چیزی به عنوان مرغ سبز نداریم، بیان کرد: در حال حاضر گوشت مرغ رتبه‌بندی می‌شود و بر حسب بسته‌بندی در کشتارگاه‌ها رول‌های A,B,A+ برچسب زده می‌شوند.

“حسین رشیدی” امروز ۸ مهرماه در نشست خبری با اصحاب رسانه ضمن گرامیداشت هفته دامپزشکی و در ادامه به نقش مستقیم دامپزشکی با سلامت انسان، گفت: در سطح استان دانشکده دامپزشکی زیر مجموعه دانشگاه شهید باهنر کرمان است.

وی در خصوص جمع‌اوری سگ‌های ولگرد اظهار کرد: طبق دستورالعمل وظایف دستگاه‌ها مشخص است و در این راستا ذکر شده بخشی از این جمع‌آوری با کمک اداره کل دامپزشکی صورت گیرد که در این مسیر در مراحل عقیم سازی و واکسیناسیون از دامپزشک کمک گرفته می‌شود.

مدیر کل دامپزشکی استان کرمان افزود: ۱۲ هزار قلاده سگ‌های گله، نگهبان و سگ‌های خانگی علیه بیماری هاری واکسینه شده‌اند.

وی در ادامه با بیان این مطلب که موسسه رازی در کرمان بخشی از واکسن‌های کشور را آماده می‌کند، عنوان کرد: یک بخش از وظایف ما مبارزه با بیماری‌های دامی است. با برنامه‌ریزی‌هایی که انجام شده ما در مبارزه با بیماری‌های دامی موفق عمل کرده ایم و بیماری‌هایی که همواره دغدغه ما بوده، امروز در استان کرمان، کنترل و مهار شده‌اند.

رشیدی با اشاره به برخی از بیماری‌های دامی اظهار کرد: بیماری تب برفکی همیشه خسارت قابل توجهی به دامداری‌ها وارد می‌کرد که با واکسیناسیون به طور کامل این بیماری تحت کنترل است و کانون‌های این بیماری در استان کرمان بسیار محدود شده است. همچنین باید اعلام کنیم که بیماری های آبله گوسفندی و بز، تب مالت سل گاوی و بیماری  آنفلوانزای فوق حاد پرندگان نیز در استان کرمان تحت کنترل است.

مدیر کل دامپزشکی استان کرمان در ادامه از سایر بیماری‌های مشترک بین انسان و دام سخن به میان آورد و تصریح کرد: برای بیماری‌های مشترک بین انسان و دام تمهیدات خوبی صورت گرفت و کنترل خوبی روی بیماری‌های مشترک بین انسان و دام داشته‌ایم و در کنترل بیماری بروسلوز نیز خوشبختانه موفق بوده‌ایم.

وی از نظارت‌های بهداشتی بر فراورده‌های دامی سخن به میان آورد و به نقش مهم آنها در سلامت جامعه اشاره کرد و گفت: نظارت بر شیرهای استان نیز از اقدامات دیگر دامپزشکی است تا شیر را از نظر باقیمانده‌های دارو و بیماری‌های قارچی آزمایش کنند که در این رابطه طرح حلقه شیر برای اولین بار در کرمان اجرایی شده است

رشیدی با بیان اینکه نظارت بر پرورش دام از مزرعه تا کشتارگاه بر عهده اداره دامپزشکی است، عنوان کرد: دام باید با نظارت اداره کل دامپزشکی ذبح و وارد بازار شود و ممهور به مهر دامپزشکی باشد همچنین مراکز بسته‌بندی استانداردی داریم که مواد غذایی با منشا دامی با شرایط بسیار خوب بسته بندی و به آنها کد رهگیری داده می‌شود.

این مقام مسئول از تعطیل کردن کشتارگاه‌هایی که مجهز به پیش سردکن نبودند، خبر داد و بیان کرد: در ارتباط با بهداشت مواد غذایی، مجهز کردن به پیش سرد کن لازم است که در این راستا تعدادی از کشتارگاهی سنتی را که مجهز به پیش سرد کن نبودند؛ تعطیل کردیم همچنین کشتارگاه شتر مرغ در کرمان دایر شده و همچنین راه اندازی کشتارگاه کبک و بلدرچین را در دستور کار داریم.

مدیر کل دامپزشکی استان کرمان با اعلام این مطلب که در سطح استان چیزی به عنوان مرغ سبز نداریم اما این رتبه بندی در جهت معرفی کالا بسیار موثر می‌باشد، بیان کرد: در حال حاضر گوشت مرغ گریل بندی می‌شود و بر حسب بسته‌بندی در کشتارگاه‌ها رول‌های a,b,a+ برچسب زده می‌شوند.

رشیدی خاطرنشان کرد: در سال‌های اخیر بحث‌های کمبود دارو و واکسن را پیش رو داشتیم که با تلاش این کار به صورت مستمر داریم انجام می‌دهیم و خوشبختانه دارو و واکسن مورد استفاده را تامین کرده‌ایم.

 

لینک کوتاه مطلب : https://kermaneno.ir/?p=35768
ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.