به مناسبت هفته نیروی انتظامی؛


آزادی ۹ زندانی جرایم غیرعمد در کرمان

0

۹ زندانی جرایم غیرعمد از زندان‌های استان کرمان با تلاش ستاد مردمی دیه و حمایت خیرین آزاد شدند.

به گزارش کرمان‌نو به نقل از صداوسیما، سید حجت‌الله موسوی‌قوام مدیر نمایندگی ستاد دیه استان اعلام کرد: آزادی این ۹ مددجو با پرداخت بیش از ۲ میلیارد و ۷۵۰ میلیون تومان محقق شده است.

موسوی‌قوام با اشاره به اینکه این مددجویان از زندان‌های کرمان، بم، رفسنجان، کهنوج، جیرفت و منوجان آزاد شده‌اند، گفت: این افراد همگی محکومان مالی غیرعمد بودند که در پی برگزاری جلسات صلح و سازش، بخش عمده‌ای از بدهی آن‌ها از طریق گذشت شکات و مشارکت خیرین تسویه شد.

او افزود: کل بدهی این مددجویان بیش از ۳۵ میلیارد و ۷ میلیون تومان بود که با تلاش نمایندگان ستاد دیه، مبلغ ۳۲ میلیارد و ۱۸۵ میلیون تومان از طریق گذشت شکات و ۷۰۸ میلیون تومان با مشارکت مالی خود مددجویان تأمین شد و زمینه آزادی آنان فراهم گردید.

مدیر ستاد دیه کرمان در ادامه بیان کرد: در حال حاضر ۳۱۱ مددجوی واجد شرایط جرایم غیرعمد در زندان‌های استان حضور دارند که برای آزادی آنان به بیش از ۶۰ میلیارد تومان اعتبار نیاز است.

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.