به گزارش روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان کرمان، علی باقری در خصوص علت گرانی قیمت مرغ در استان کرمان نسبت به دیگر مناطق کشور گفت که میانگین قیمت مرغ زنده در بسیاری از استانها برابر یا حتی بیشتر از استان کرمان است. بنا به اظهارات باقری تولید گوشت مرغ در کرمان در حد کافی است و کمبودی در این زمینه وجود ندارد ولی نیاز بازار کشور موجب تنش قیمتی شده است.
وی افزود که در امر تولید گوشت مرغ، فاکتورهای مهم و موثری از قبیل قیمت جوجه یکروزه، قیمت نهاده های ذرت و سویا، عرضه و تقاضا، گرمای بیش از حد ماههای اخیر و بالطبع کاهش وزن و افزایش تلفات و …..دخالت مستقیم دارد.
باقری میگوید این عوامل به صورت مقطعی باعث نوسانات به صورت کاهش و افزایش قیمت گوشت مرغ تولیدی در بازار نه تنها استان کرمان، بلکه سراسر کشور و حتی جهان می شود.
او با بیان اینکه عوامل مذکور مجدداً تعادل بازار را تنظیم خواهد کرد، افزود در صورت مطالعه منابع معتبر و موثق و سایتهای مرتبط و مستندی مانند “itpoultry “مشاهده خواهید کرد که میانگین قیمت مرغ زنده در بسیاری از استانها برابر یا حتی بیشتر از استان کرمان است.