دیدار تیمهای مس کرمان و بعثت کرمانشاه در هفته بیستوسوم لیگ آزادگان با تساوی ۲ بر ۲ درحالی به پایان رسید که مسیها باز هم به داوری اعتراض داشتند.
تیم بعثت خیلی زود در سومین دقیقه بازی به گل اول رسید. عرفان پورافراز دروازه میزبان را باز کرد. کمی بعد و در حالی که فقط ۱۵ دقیقه از زمان بازی سپری شده بود نیز امین اسدی گل دوم را به ثمر رساند تا مهدی پاشازاده در آستانه یک شروع خوب با تیم جدیدش قرار بگیرد اما یک دقیقه بعد تیم مس توانست یکی از گلهای خورده را جبران کند. گل اول مس درحالی به ثمر رسید که برای این تیم خطای پنالتی اعلام شد و مجید نصیری توانست یکی از گلهای خورده را جبران کند، نیمه اول با نتیجه ۲ بر یک به سود بعثت تمام شد.
در نیمه دوم مس که نمیخواست در خانه شکست بخورد درصدد جبران نتیجه بود تا اینکه در دقیقه ۶۱ وحید نامداری به زمین مسابقه آمد و سه دقیقه بعد از حضورش در زمین با زدن گل دوم مس به تعویض طلایی این تیم تبدیل شد.
این بازی در نهایت با تساوی ۲ بر ۲ به پایان رسید اما مسیها نسبت به داوری اعتراضاتی داشتند و پس از بازی نیز با انتشار ویدئویی نسبت به خطای پنالتی که برای آنها گرفته نشده بود معترض بودند.
با این نتیجه مس کرمان با ۳۱ امتیاز در رتبه هشتم جدول است و بعثت کرمانشاه نیز با ۲۱ امتیاز دهم است.
گزارش تصویری: