رئیس مؤسسه تحقیقات جنگل‌ها و مراتع گفت:


ضعف حکمرانی، عامل اصلی بحران جازموریان است

رئیس مؤسسه تحقیقات جنگل‌ها و مراتع در همایش ملی جازموریان با اشاره به چالش‌های حوزه تالاب جازموریان گفت: مشکل پیش‌آمده در بحث علمی و پژوهش نیست چرا که موسسه تحقیقات آموزش کشاورزی سال‌هاست که اعضای هیات علمی آن در استان و جنوب استان روی جازموریان متمرکز شدند و طرح‌های تحقیقاتی مهمی دراین‌رابطه انجام داده‌اند تا جای که فلور جازموریان به طور دقیق انجام شده است.

به گزارش کرمان‌نو، علی علیزاده با اشاره به اینکه در نتیجه تحقیقات این مرکز پیشنهاداتی برای کاهش و تثبیت گردوغبار ارائه شده است ادامه داد: امروز گردوغبار در جیرفت به‌قدری بود که احتمال تعطیلی می‌رفت این گردوغبار علامت یک مریضی و اخلال است و به نظر من این اخلال و مریضی ضعف هوشمندی حکمرانی در این منطقه است.

رئیس موسسه تحقیقات جنگل‌ها و مراتع ادامه داد: هوشمندی حکمرانی ما بسیار ضعیف است و این هوشمندی مانند هوش موروثی نیست که به دلیل نبود آن فرد تبرئه شود؛ بلکه نشان از آن است که نسبت به موضوع حساسیت پیدا نکردیم.

او گفت: سال گذشته وقتی جازموریان بازدید کردیم تا یکی دو ماه بعد از آن موضوع اصلی درگیری ذهن مسئله جازموریان بود و در همین رابطه با بنیاد توسعه کرمان هم موضوع را مطرح کردم و در آن‌جا متوجه شدم اولویت آن‌ها این موضوع نیست چرا که وقتی این مسئله را مطرح کردم با یک به‌اصطلاح محلی این استان که باید با روغن خودش بجوشد گفتند که حل این موضوع باید با درآمد خود آنجا حل شود.

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.