استاندار کرمان از صدور مجوز ساخت پتروشیمی در منطقه ویژه جازموریان خبر داد

0

 استاندار کرمان از صدور مجوز ساخت پتروشیمی در منطقه ویژه اقتصادی جازموریان خبر داد و گفت: عملیات اجرایی این منطقه پس از حدود ۲۰ سال بلاتکلیفی آغاز شده و می‌تواند زمینه‌ساز تحول اقتصادی و اشتغال‌زایی در جنوب استان باشد.

به گزارش کرمان‌نو، محمدعلی طالبی استاندار کرمان اظهار کرد: با پیگیری‌های انجام‌شده و تغییر سازمان مسئول، روند اجرایی منطقه ویژه اقتصادی جازموریان آغاز شده است.

او افزود: عملیات حصارکشی و نقشه‌برداری این منطقه از حدود یک ماه پیش آغاز شده و جانمایی بخش‌های مختلف آن در حال انجام است؛ همچنین برخی مجوزهای سرمایه‌گذاری، از جمله مجوز احداث پتروشیمی، صادر شده است.

دیگر چه خبر؟

 استاندار کرمان ابراز امیدواری کرد با جذب سرمایه‌گذاران و آغاز فعالیت طرح‌های اقتصادی، زمینه ایجاد اشتغال و توسعه شهرستان‌های رودبار جنوب، جازموریان و دیگر مناطق جنوب استان فراهم شود.

 منطقه ویژه اقتصادی جازموریان در جنوب استان کرمان و در محدوده شهرستان رودبار جنوب، حوالی پل بهادرآباد و نزدیک روستای رضاآباد قرار دارد، این منطقه به‌دلیل موقعیت جغرافیایی خود در پیوند با جنوب کرمان و مناطق همجوار استان‌های سیستان و بلوچستان و هرمزگان، از ظرفیت‌های مهم توسعه صنعتی، معدنی و تجاری منطقه برخوردار است، اجرای این طرح از مطالبات دیرینه منطقه برای جذب سرمایه‌گذاری، ایجاد اشتغال و تقویت زیرساخت‌های اقتصادی جنوب کرمان بوده است.

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.