مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان کرمان خبر داد؛


 بازدید رایگان کارمندان دولت و نیروهای مسلح از موزه هنرهای معاصر در هفته دولت

0

حسین اسحاقی، مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان کرمان با تبریک فرا رسیدن هفته دولت اعلام کرد: به مناسبت این هفته، بازدید از موزه هنرهای معاصر صنعتی کرمان برای تمامی کارمندان دولت و نیروهای مسلح به صورت رایگان انجام می‌شود.

به گزارش کرمان‌نو، حسین اسحاقی، مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان کرمان با تبریک فرارسیدن هفته دولت، از اجرای طرح ویژه‌ای برای تکریم جایگاه کارمندان و نیروهای مسلح خبر داد.
او اعلام کرد: در طول هفته دولت، بازدید از موزه هنرهای معاصر صنعتی کرمان برای همه کارمندان دستگاه‌های اجرایی و همچنین نیروهای مسلح به‌صورت رایگان خواهد بود.

دیگر چه خبر؟

 اسحاقی هدف از این اقدام را ترویج فرهنگ بازدید از اماکن فرهنگی و هنری، آشنایی بیشتر کارکنان دولت و نیروهای مسلح با گنجینه‌های ارزشمند هنری و حمایت از فعالیت‌های فرهنگی در استان عنوان کرد.

 مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان کرمان خاطرنشان کرد: موزه هنرهای معاصر صنعتی کرمان به‌عنوان یکی از مراکز مهم هنری کشور، آثار فاخر هنرمندان برجسته را در خود جای داده و فرصتی مغتنم برای ارتقای ذوق و بینش هنری جامعه فراهم می‌کند.

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.