در نشست شورای گفت‌وگوی دولت و بخش خصوصی مطرح شد  


مالیات عملکرد و پرداخت قبوض آب و برق تقسیط شود/ بخشی از عوارض دولتی صرف نوسازی زیرساخت‌های شهرک‌های صنعتی شود  

0

در روز هجدهمین جنگ نشستی در اتاق بازرگانی جهت افزایش تاب‌آوری واحدهای تولیدی برگزار شد. طبق گزارش سازمان صمت به‌منظور ثبات بازار، روزانه تولید ۲۳۹ واحد مرتبط با کالاهای اساسی در استان رصد می‌شود و اقداماتی برای پرداخت تسهیلات برای تأمین نقدینگی ۲۶۳ واحد صورت اقتصادی صورت‌گرفته است. رئیس هیئت‌مدیره شهرک صنعتی شماره ۲ کرمان در این نشست خواستار شد بدهی شرکت‌ها در بخش مالیات عملکرد و قبوض آب و برق تقسیط شود و یا فرجه سه‌ماهه برای پرداخت داده شود. نکته دیگر این نشست، پیگیری اعتبار برای حل مشکل زیرساخت‌ها شهرک‌های صنعتی بود. به گفته طباطبائی شهرک‌های صنعتی، هر ماهه با مشکلاتی چون ترکیدگی و پوسیدگی لوله و قطعی آب مواجه می‌شوند.
 

به گزارش کرمان‌نو، زیرساخت شهرک‌های صنعتی مستهلک است. سید مسعود طباطبائی در نشست شورای گفت‌وگوی دولت و بخش خصوصی با اشاره به مستهلک شدن زیرساخت‌های شهرک‌های صنعتی و ترکیدگی ماهانه لوله‌ها آب و پوسیدگی خطوط خواستار شد تا بخشی از عوارض دولتی صرف نوسازی زیرساخت‌های شهرک‌های صنعتی شود. طباطبائی همچنین در این نشست با اشاره به افزایش شدید هزینه لجستیک و باربری خواستار نظارت بر این امر شد و متذکر شد که خارج از تعرفه‌های باربری از شرکت‌ها هزینه گرفته می‌شود و تعرفه‌ها رعایت نمی‌شود. درخواست دیگر او در نشستی که به‌منظور تاب‌آوری واحدهای تولیدی تشکیل شد، اختصاص فرجه سه‌ماهه و تقسیط برای پرداخت مالیات بر عملکرد و پرداخت قبوض آب و برق واحدهای تولیدی بود.

دیگر چه خبر؟

 + رصد روزانه واحدهای تولیدی
بر اساس گزارش مهدی حسینی‌نژاد، مدیرکل سازمان صنعت، معدن و تجارت استان ۲۶۳ واحد درخواست تسهیلات دارند که تاکنون مجموعاً ۲۶۳ میلیارد تومان به ۶۵ واحد پرداخت شده است و پرداخت وام به سایر واحدها در حال پیگیری است.
به گفته حسینی‌نژاد، پرداخت تسهیلات به این واحدها در قالب ابزارهایی چون تبصره ۱۸، بازسازی و نوسازی و سایر ابزارهای مالی است اما ۱۴۵ واحد امکان دریافت تسهیلات از ابزارهای موجود را ندارند. او در این نشست متذکر شد که برای ثبات قیمت در بازار علاوه بر رصد روزانه ۲۳۹ واحد تولیدی ۲۰ شرکت پخش عمده و ۳۰ بنکدار نیز روزانه رصد می‌شوند.
+نقدینگی بیشتری به استان تزریق می‌شود بهنام سعیدی، مدیرکل سرمایه‌گذاری و اشتغال استانداری نیز در این نشست با ارائه گزارش عملکردی از وظایف محول شده به او متذکر شد که با هماهنگی‌های صورت‌گرفته با بانک مرکزی، نقدینگی بیشتری وارد استان می‌شود. سعیدی عمده مشکل واحدهای معدنی در استان را تخصیص و توزیع گازوئیل دانست و اذعان کرد که این مشکل به‌سرعت در حال رفع است. او همچنین وعده داد که با همکاری اداره کل مالیاتی، حساب‌های واحدهای تولیدی که به دلیل نپرداخت مالیات مسدود شده، باز خواهد شد.
 +شاخص فلاکت در وضعیت مطلوب قرار دارد

در جمع‌بندی گزارش عملکرد مدیران استان، استاندار وضعیت بازار استان را باثبات و آرام تلقی کرد. محمدعلی طالبی در این نشست کارنامه‌ای عملکرد یک سال خود نیز ارائه کرد و اعلام کرد که از زمستان سال گذشته تا الان نرخ بیکاری در استان به‌صورت مداوم کاهش‌یافته و طبق آخرین گزارش ارائه شده به او، نرخ بیکاری کرمان کمتر از متوسط کشور است. طالبی همچنین با تأکید بر قرارگرفتن کرمان در شمار استان‌های با کمترین میزان تورم، متذکر شد که استان کرمان جز استان‌های خوب کشور در شاخص فلاکت است. او مجموع طرح‌های سرمایه‌گذاری در استان را بالغ بر ۴۰۰ هزار میلیارد تومان برآورد کرد و متذکر شد که سرمایه‌گذاری حتی در شرایط جنگی متوقف نشده است. در بحث انرژی خورشیدی، طالبی با اشاره به رتبه اول کرمان در صدور مجوزهای خورشیدی و رتبه دوم در بحث نیروگاه‌های متصل به شبکه، جایگاه کرمان در این حوزه را قابل‌تقدیر اعلام کرد.

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.