شهباز حسن‌پور نماینده مردم کرمان و راور:


بیش از ۶۵ هزار متقاضی مسکن داریم

0

شهباز حسن‌پور با اشاره به وجود بیش از ۶۵ هزار متقاضی مسکن در این دو شهرستان، از تأخیر طولانی برخی پروژه‌ها از جمله پروژه «بشرا» انتقاد کرد و بر ضرورت تسریع در تکمیل فازهای مسکن ملی و تبدیل کرمان به «کارگاه بزرگ سازندگی» تأکید کرد.

به گزارش «کرمان نو»، نماینده مردم کرمان و راور در سخنانی با اشاره به مطالبات گسترده مردم در حوزه مسکن گفت: «دررابطه‌با بحث مسکن ابتدای راه هستیم. در شهرستان کرمان و راور بیش از ۶۵ هزار نفر متقاضی مسکن داریم.»
وی با اشاره به عقب‌ماندگی برخی پروژه‌های مسکن افزود: «بعضی پروژه‌ها مثل پروژه بشرا قرار بوده در سال ۹۴ تحویل شود؛ یعنی ۱۱ سال تأخیر. آن هم با سال ۹۴ که مصالح و کارگر چه قیمتی داشته و امروز چه قیمتی دارد.»
نماینده مردم کرمان و راور همچنین با قدردانی از همراهی دستگاه‌های اجرایی اظهار کرد: «جا دارد از همه مدیران، از مجموعه دولت، استاندار، معاونین محترم ایشان، تمام مدیران خدمت‌رسان، وزیر محترم مسکن و شهرسازی که دو سه بار معاونینشان را دعوت کردیم و آمدند توی پروژه، مجموعه وزارت راه، مجموعه وزارت نیرو و وزارت نفت در بحث گازرسانی، آب‌رسانی و برق‌رسانی تقدیر کنم.»
وی با تأکید بر لزوم تسریع در روند ساخت‌وساز در استان گفت: «بایستی کرمان را تبدیل کنیم به یک کارگاه بزرگ سازندگی تا بخشی از مطالبات مردم را شاید بتوانیم پاسخ بدهیم. این‌ها بعضی‌هایش زخم‌های کهنه‌ای است که از گذشته باقی‌مانده.»
این نماینده مجلس با اشاره به مطالبه عمومی برای تأمین مسکن مناسب ادامه داد: «مردم نیاز به آرامش دارند. قانون اساسی ما که یکی از قوانین مترقی دنیاست، می‌گوید مسکن مناسب برای همه ملت؛ دیگر آنجا فرد خاصی را اعلام نمی‌کند، شغل مناسب برای همه ملت و رفاه اجتماعی برای همه ملت…»

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.