هشدارهای نارنجی هواشناسی در کرمان


رگبار، رعدوبرق و احتمال طغیان رودخانه‌های فصلی در جنوب کرمان

0

اداره‌کل هواشناسی کرمان با تأکید بر هشدارهای سطح نارنجی، از تداوم وزش باد، انتقال ریزگرد، کاهش کیفیت هوا و همچنین وقوع رگبار و رعدوبرق در مناطق جنوبی و مرکزی استان خبر داد.

به گزارش «کرمان‌نو»، اداره‌کل هواشناسی کرمان اعلام کرد بر اساس آخرین نقشه‌های پیش‌یابی و با تأکید بر هشدار سطح نارنجی شماره ۴، تا روز جمعه وزش باد نسبتاً شدید و تداوم انتقال ریزگرد از کویر مرکزی به استان ادامه خواهد داشت.

بر این اساس، برای نیمه شمالی و نوار شرقی استان، خیزش گردوخاک، افزایش غلظت غبار، کاهش محسوس کیفیت هوا، کاهش دید افقی و اختلال در تردد محورهای مواصلاتی پیش‌بینی می‌شود.

دیگر چه خبر؟

همچنین پیرو هشدار نارنجی شماره ۵، از امروز بعدازظهر تا روز شنبه، در مناطق مرکزی و نیمه جنوبی استان طی ساعات بعدازظهر، رشد ابر، رگبار، رعدوبرق و در مناطق مستعد بارش تگرگ دور از انتظار نیست.

طبق اعلام هواشناسی، بیشینه بارش‌های روزهای پنجشنبه و جمعه برای مناطق جنوبی استان برآورد شده و در نتیجه آبگرفتگی معابر، جاری شدن رواناب و طغیان رودخانه‌های فصلی در برخی مناطق محتمل خواهد بود.

اداره‌کل هواشناسی کرمان همچنین پیش‌بینی کرد در روزهای ابتدایی هفته آینده، اغلب مناطق استان جوی نسبتاً پایدار و در برخی ساعات همراه با گردوخاک را تجربه کنند.

 

 

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.