چناریان، رییس کمسسیون بودجه شورای شهر: 


حدود ۲۰ درصد درآمد شهرداری صرف پرداخت خسارت‌ها می‌شود

0

چناریان، عضو شورای اسلامی شهر کرمان، با اشاره به گزارش حسابرسی شهرداری و وضعیت مالی این مجموعه گفت: حدود ۲۰ درصد از بخش درآمدی شهرداری صرف پرداخت بخشی از خسارت‌ها می‌شود و این موضوع نیازمند توجه و تعیین تکلیف است.

به گزارش کرمان نو، چناریان در جریان بررسی طرح جامع پسماند شهرداری کرمان، از تهیه این طرح توسط مجموعه دانشگاهی و سازمان مدیریت پسماند شهرداری قدردانی کرد و گفت: این طرح، یک طرح علمی و جامع دانشگاهی است و لازم است پیش از ورود به مرحله اجرا، مقدمات و زیرساخت‌های مورد نیاز آن به‌طور کامل پیش‌بینی و فراهم شود تا در زمان اجرا با مشکل مواجه نشود.

 

چناریان همچنین با اشاره به میزان رضایت‌مندی مردم از عملکرد شهرداری که در مطالعات دانشگاهی مطرح شده است، اظهار کرد: اعلام رضایت‌مندی ۶۰ تا ۷۰ درصدی جامعه از اقدامات شهرداری، قابل توجه است.

 

وی با اشاره به خدمات شهرداری در حوزه تنظیف شهر و جمع‌آوری پسماند افزود: اقدامات انجام‌شده در این حوزه مستقیماً با بهداشت محیط، سلامت، نظافت و زیبایی شهر ارتباط دارد و باید از مجموعه معاونت خدمات شهری و سازمان مدیریت پسماند بابت این اقدامات تقدیر کرد.

 

دیگر چه خبر؟

عضو شورای شهر کرمان در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به شرایط اقتصادی و مالی شهرداری، از عملکرد مجموعه‌های مالی، اقتصادی و درآمدی شهرداری در شرایط دشوار اقتصادی تقدیر کرد و گفت: با وجود شرایط سخت اقتصادی، شهرداری تاکنون با چالش جدی در حوزه مسائل مالی و بودجه‌ای مواجه نشده و این موضوع حاصل تلاش مجموعه‌های مالی و درآمدی در مناطق و سازمان‌های شهرداری است.

 

چناریان تأکید کرد که معمولاً در ارزیابی عملکرد شهرداری، توجه بیشتری به پروژه‌های عمرانی و اقدامات اجرایی می‌شود، در حالی که بخش‌های ستادی، به‌ویژه حوزه‌های مالی، اقتصادی و درآمدی، نقش اساسی در امکان اجرای این پروژه‌ها دارند.

 

او در ادامه خواستار توجه بیشتر به موضوع تعیین تکلیف بستانکاران شهرداری شد و گفت: مدت‌هاست در ارتباط با تعیین تکلیف بستانکاران با مسئله و هزینه‌هایی مواجه هستیم و بخشی از خسارت‌هایی که شهرداری پرداخت می‌کند، ناشی از عدم تعیین تکلیف این موضوع است.

 

وی با استناد به گزارش حسابرسی شهرداری افزود: حدود ۲۰ درصد از بخش درآمدی شهرداری صرف بخشی از خسارت‌ها می‌شود و این میزان قابل تأمل است و باید برای تعیین تکلیف این مسئله چاره‌اندیشی شود.

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.