با اقدامات مرکز بازرسی و مبارزه با فرار مالیاتی سازمان امور مالیاتی کشور؛


کشف ۳ هزار و ۲۷۰ میلیارد ریال فرار مالیاتی در صنایع فولادی کرمان

0

رئیس مرکز بازرسی، مبارزه با فرار مالیاتی و پولشویی سازمان امور مالیاتی کشور از شناسایی و کشف ۳ هزار و ۲۷۰ میلیارد ریال فرار مالیاتی در یکی از واحدهای فعال حوزه صنایع فولادی استان کرمان خبر داد و اعلام کرد که بخش قابل‌توجهی از این مبلغ قطعی شده است

به گزارش «کرمان‌نو»، سیدمحمدرضا احمدی، رئیس مرکز بازرسی، مبارزه با فرار مالیاتی و پولشویی سازمان امور مالیاتی کشور با اعلام این خبر اظهار کرد: پس از دریافت گزارش‌هایی مبنی بر فرار مالیاتی یکی از فعالان حوزه صنایع فولادی در استان کرمان، انجام تحقیقات میدانی، بررسی اسناد و مدارک و اجرای بازرسی مالیاتی مطابق با ماده ۱۸۱ قانون مالیات‌های مستقیم در دستور کار این مرکز قرار گرفت.

احمدی در ادامه ضمن تأکید بر اهمیت مبارزه با فرار مالیاتی و پولشویی بیان کرد: با توجه به اطلاعات، اسناد و مدارک به‌دست‌آمده مربوط به سال‌های ۱۴۰۱ لغایت ۱۴۰۳، ارتکاب فرار مالیاتی گسترده توسط فرد مذکور محرز گردید که پس از رسیدگی به مستندات، ۳ هزار و ۲۷۰ میلیارد ریال مالیات و جرایم عملکرد طی اوراق تشخیص از مودی مطالبه شده است.

دیگر چه خبر؟

توافق بر سر ۲۳۰۰ میلیارد ریال مالیات قطعی
رئیس مرکز بازرسی، مبارزه با فرار مالیاتی و پولشویی افزود: پیگیری‌های مستمر اداره بازرسی، مبارزه با فرار مالیاتی و پولشویی اداره کل امور مالیاتی استان کرمان، منجر به توافق مودی در اجرای ماده ۲۳۸ قانون مالیات‌های مستقیم شده است.

وی در پایان خاطرنشان کرد: در نتیجه این پیگیری‌ها، برای سال‌های ۱۴۰۲ و ۱۴۰۳ جمعاً مبلغ ۲ هزار و ۳۰۰ میلیارد ریال مالیات قطعی صادر شده است.

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.