استاندار کرمان در مراسم معارفه رئیس جدید سازمان جهاد کشاورزی استان تأکید کرد:


انتصاب رئیس جهاد کشاورزی کرمان بر مدار شایستگی؛ پایان دوران فشارهای سیاسی

0

محمدعلی طالبی، استاندار کرمان در مراسم معارفه رئیس جدید سازمان جهاد کشاورزی استان، با تأکید بر شایسته‌سالاری در انتصابات، اعلام کرد که انتخاب ایمان کریم‌قاسمی بر اساس کارنامه و عملکرد موفق وی بوده و تحت تأثیر هیچ‌گونه فشار سیاسی یا سفارش‌های جناحی نبوده است.

به گزارش «کرمان‌نو»، محمدعلی طالبی در مراسم تکریم و معارفه رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان کرمان، ضمن قدردانی از زحمات علی باقری، مدیر پیشین این سازمان، بر رویکرد مدیریت استان در انتصاب نیروهای توانمند تأکید کرد و گفت: «کریم‌قاسمی نه با فشارهای سیاسی، نه با سفارش اشخاص و گروه‌ها و نه با حمایت جریان‌های مختلف، بلکه بر پایه کارنامه و عملکرد خود به این مسئولیت رسید.»

وی با اشاره به تجربه همکاری با مدیر پیشین، علی باقری را مدیری کاردان و دارای ارتباط مناسب با بهره‌برداران دانست. استاندار کرمان همچنین تصریح کرد: «پس از بازنشستگی آقای باقری، عملکرد آقای ایمان کریم‌قاسمی در دوران سرپرستی، به‌ویژه در شرایط دشوار، موجب شد استانداری و وزارت جهاد کشاورزی برای انتصاب وی به ریاست سازمان به جمع‌بندی نهایی برسند.»

دیگر چه خبر؟

تحول در کشاورزی؛ پیشران توسعه استان
طالبی تغییر مدیریت را فرصتی برای شتاب‌بخشی به برنامه‌های تحول در بخش کشاورزی خواند و افزود: «کشاورزی یکی از ارکان اصلی اقتصاد و اشتغال استان کرمان است و در برنامه «کرمان بر فراز» نیز توجه ویژه‌ای به این حوزه شده است.»

وی با بیان اینکه کم‌آبی مهم‌ترین چالش این بخش است، بر اولویت‌های زیر تأکید کرد:
حرکت به سمت کشاورزی سازگار با کم‌آبی و اصلاح الگوی کشت
 توسعه آبیاری نوین و فناوری‌های هوشمند
گسترش کشت‌های گلخانه‌ای و افزایش بهره‌وری
تکمیل زنجیره ارزش و توسعه صنایع تبدیلی، بسته‌بندی و برندینگ
تقویت صادرات و جذب سرمایه‌گذاری بخش خصوصی

استاندار کرمان در پایان بر لزوم تقویت همکاری با دانشگاه‌ها، شرکت‌های دانش‌بنیان و مراکز تحقیقاتی با هدف جلوگیری از خام‌فروشی و افزایش ارزش‌افزوده محصولات تأکید کرد و خواستار تبدیل کشاورزی به یکی از پیشران‌های اصلی توسعه استان شد.

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.