با همکاری دستگاه قضایی و نیروهای انتظامی؛


گروگان آدم‌ربایی پس از یک ماه در جازموریان آزاد شد

0

رئیس حوزه قضایی شهرستان جازموریان از آزادی یک گروگان پس از حدود یک ماه اسارت در دست آدم‌ربایان خبر داد و گفت این عملیات با همکاری دستگاه قضایی، نیروهای انتظامی، یگان تکاوری و مصلحان محلی انجام شد.

به گزارش «کرمان‌نو»، محمدرسول مکران‌نژاد شنبه ۱۰ مرداد در جمع خبرنگاران اعلام کرد: پس از وقوع یک فقره آدم‌ربایی در یکی از استان‌های همجوار و دریافت اطلاعاتی مبنی بر نگهداری گروگان در روستاهای هم‌مرز با شهرستان جازموریان، رسیدگی به این پرونده به‌صورت ویژه در دستور کار حوزه قضایی قرار گرفت.

وی افزود: با انجام اقدامات اطلاعاتی و پیگیری‌های مستمر، همچنین با بهره‌گیری از ظرفیت مصلحان حوزه قضایی و همکاری یگان تکاوری شهرستان، گروگان پس از حدود یک ماه از اسارت آدم‌ربایان آزاد و به خانواده‌اش تحویل داده شد.

دیگر چه خبر؟

رئیس حوزه قضایی جازموریان با اشاره به همکاری و هماهنگی میان دستگاه قضایی و نیروهای انتظامی اظهار کرد: آزادی این گروگان حاصل اشراف اطلاعاتی، پیگیری مستمر و اقدام به‌موقع دستگاه‌های مسئول در رسیدگی به این پرونده بود.

مکران‌نژاد همچنین بر تداوم برخورد قاطع با جرائم خشن تأکید کرد و گفت: دستگاه قضایی با همکاری نهادهای امنیتی و انتظامی، با هرگونه اقدام مخل امنیت و آسایش شهروندان با قاطعیت برخورد خواهد کرد.

 

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.